Süper Lig ekiplerinden Cumhuriyet mesajı

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig ekiplerinden Cumhuriyet mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2010 15:42

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlar, Cumhuriyet'in 87. yılı nedeniyle resmi internet sitelerinden kutlama mesajı yayınladılar.

Haberin Devamı

Kulüplerin yayınladığı mesajlar şöyle:

FENERBAHÇE...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...

BEŞİKTAŞ...

Cumhuriyet Kutlu Olsun

Başkanımız Yıldırım Demirören'in Cumhuriyet'in 87. yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajı:

"Cumhuriyet'in 87. yılının Camiamız'a ve tüm Ulusumuz'a kutlu olmasını dilerim. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, Ulu Önder Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda Camiamız ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu yolda; Beşiktaşlı olmasından gurur duyduğumuz Ulu Önderimiz'in ilkeleri, bizlere rehberlik etmeye devam edecektir.

Beşiktaş Camiası olarak Cumhuriyetimiz'in 87. yılını coşkuyla ve gururla kutlarken; başta devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz vatanımız uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle bir kez daha anıyoruz."

Haberin Devamı

GALATASARAY...

Cumhuriyet'imizin 87. Yılı Kutlu Olsun

Atatürk'ün önderliğinde yüce ulusumuz, başlattığı bağımsızlık savaşında, dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, en değerli varlığımız Cumhuriyeti kurmuş ve genç Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır.

Cumhuriyet'in değerlerine bağlı nesiller Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk'ün hedef gösterdiği, muasır medeniyet seviyesine ulaşması için 87 yıl önce başlayan mücadeleyi sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet'imizin 87. yıldönümünü kutluyor; Ulu Önder Atatürk`ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz.

TRABZONSPOR...

Türkiye Cumhuriyeti"nin kuruluşunun 87. yıldönümünü coşkuyla kutlarken, bize bu eşsiz mirası bırakan Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevgi ve saygıyla bir kez daha anıyor, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

BURSASPOR...

Cumhuriyetimizin 87. yıldönümü kutlu olsun.

ANKARAGÜCÜ...

Başta camiamız olmak üzere tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz...

MKE Ankaragücü olarak bizlere bu eşsiz mirası bırakan, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anarak tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlarız.

Haberin Devamı

Cumhuriyet'in ilanı, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, yüce bir milletin her safhasında canıyla ve kanıyla ortak olduğu bir büyük mücadelenin sonucudur. Cumhuriyet'in ilanı, yokluk ve sefalet içinde sürdürülen bir milli mücadelenin zaferle taçlandığının, milli egemenliğin kazanıldığının ve çağdaş bir devletin tarih sahnesinde yer alışının habercisidir. Büyük Atatürk'ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşunun 87.yılında gücünü bağımsızlığına olan inancından ve kurucusunun gösterdiği hedef ve milletçe benimsediği ilkelerden almaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, üzerinde yaşadığımız bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle anarken, onların bize emaneti olan Cumhuriyet'e her zaman ve her koşulda sahip çıkacağımızın bilinmesini istiyor, Bursaspor Kulübü olarak bu anlamlı günde bütün milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Haberin Devamı

GAZİANTEPSPOR...

Cumhuriyetimizin 87. Yılı Kutlu Olsun

Kurtuluş Savaşı´yla bağımsızlığından ödün vermeyen ulusumuz, kazanılan zaferin ardından çağdaş uygarlık yönündeki arzu ve inancını Cumhuriyetin ilanıyla ortaya koymuştur. Ulusumuzun gösterdiği bu iradeye paralel olarak Atatürk'ün Nutuk´ta da ifade ettiği gibi, Türkiye Cumhuriyeti´nin daima mesut, muvaffak ve muzaffer olacağına dair inancımız sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

KONYASPOR...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun.

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ...

29 Ekim 1923 cumhuriyet yönetiminin ilan edildiği gündür. Bugün ulusal bayram günümüz. Cumhuriyetimiz 87'inci yılını kutlarken, Cumhuriyeti korumak, kollamak, yaşatmak her yurttaşın ödevidir. Ne demişti Ulu Önderimiz:

"Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz…"

MANİSASPOR...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 87. yıldönümünde bütün ulusumuzun ve Manisalı'ların Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!