Sultanlara moral gecesi

Güncelleme Tarihi:

Sultanlara moral gecesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2012 10:04

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Londra Olimpiyatları'na katılacak A Milli Kadın Voleybol Takımı için moral gecesi düzenledi.

Tarihinde ilk kez olimpiyatlara katılmaya hak kazanan milli takımın teknik heyeti ve sporcuları için Reina Park Şamdan'da parti verildi. Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın da katıldığı gecede, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan, Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Sacit Basmacı ve Kurtaran Mumcu ile basın mensupları da bulundu.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, gecede yaptığı konuşmada A Milli Bayan Voleybol Takımı'nı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, başarılarda büyük paya sahip olduğunu vurguladığı federasyon başkanı Karabıyık'a teşekkür etti.

Karabıyık'a plaket veren Eczacıbaşı, milli takım teknik heyeti ve sporcularına hitaben yaptığı konuşmada da “Sizler şu ana kadar büyük başarılara imza attınız ve eminiz ki Londra Olimpiyatları'nda çok daha önemli bir aşama yapıp madalya ile döneceksiniz. Londra'da sahaya çıktığınızda unutmayın ki tüm kalbimizle arkanızda olacağız. Başarı sizinle olsun” şeklinde ifadeler kullandı. Eczacıbaşı, konuşmasının ardından milli takım heyetine gecenin anısına hediyeler verdi.

Federasyon başkanı Karabıyık ise Eczacıbaşı'nın Türk voleyboluna yarım asrı aşkın süredir çok önemli hizmetler yaptığını kaydederek, “Eğer bugün Türk voleybolu olimpiyatlara katılabiliyorsa bunda Eczacıbaşı ve Vakıfbank'ın çok önemli hizmetleri olduğunu takdir etmek lazım. Bu ülkede 100 yıldır voleybol var ve 100 yıldır olimpiyatlara katılmak bizim için bir hayaldi. Bu başarı 100 yılı aşkın süredir hizmet edenlerin çabalarının sonucudur ve atılan harçların arasına birkaç taş da biz koyduk. Bu plaketi 100 yıldır hizmet edenlerin adına alıyorum” diye konuştu.

Gecede plaket töreninin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!