Sultanlar iyi başladı

Güncelleme Tarihi:

Sultanlar iyi başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2011 00:00

Filenin Sultanları, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk karşılaşmasında Azerbaycan’ı 3-1 yendi ve turnuvaya galibiyetle başladı.

FİLENİN SULTANLARI Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’na Azerbaycan galibiyeti ile başladı: 3-1. İtalya’nın Monza kentinde yapılan karşılaşmanın ilk setinde kendine yakışmayan bir voleybol ortaya koyan milli takımımız ikinci setten itibaren gerçek kimliklerine bürününce boy ortalaması yüksek olan rakiplerini önce blokta durdurdu sonra köşelerden vurdu. Maça sağ baldırındaki yırtık nedeniyle sayı makinamız Neslihan Darnel‘den yoksun başlayınca Azeri’lerin iştahı açıldı.

Rakibimiz Hırvatistan

Maça da iyi başlayamayınca, oyun düzenimizi kuramadık. Servis karşılamada sorunlar yaşayınca pozitif atak yapmada da zorlandık. Azeri rakibimizi 17’de yakaladık. 18-17 öne geçtik. Ama seti Azeriler 25-23 aldı. Gerçek kimliklerine bürünen takımımızın kaybedilen setten sonra servis karşılama yüzdesi arttı. Bilhassa Neriman, Gözde ve Eda taktik servislerle Azeri manşetini bozdu. Milli Takımımız, sonraki setleri, 25-17, 25-19 ve 25-21’lik setlerle mağlup etti.Sultanlar bugün TSİ 18.30’da Hırvatistan ile karşılaşacak.

HAKEMLER: Piotr Dudek (Polonya) **, Karin Zahorcova (Çek Cumhuriyeti) **
TÜRKİYE: Polen **, Bahar ***, Özge **, Gözde ***, Neriman ***, Eda **, (Gülden **, Neslihan **, Asuman *) AZERBAYCAN: Kovalenko *, Oksana Parkhomenko **, Aliyeva **, Yelena Parkhomenko *, Mammadova *, Rahimova *, (Korotenko **, Kiselyova *, Mammadyarova *)
SETLER: 23-25, 25-17, 25-19, 25-21 SÜRE: 28, 24, 25, 27 (104 dakika)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!