Sultanahmet'e bayıldılar

Güncelleme Tarihi:

Sultanahmete bayıldılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2011 10:30

İstanbul’da bu hafta sonu yapılacak Karate 1 İstanbul Açık Turnuvası için ülkemize gelen 25 kişilik Endonezyalı sporcular, Sultanahmet’i gezdi.

Tarihi yarımadaya hayran kalan sporcu ve yöneticiler, “İstanbul bir başka güzel” dediler.

İstanbul’da bu hafta sonu 40 ülkenin katılımıyla yapılacak olan Karate 1 İstanbul Açık Karate Turnuvası için ülkemize gelen Endonezyalı sporcu ve yöneticiler Sultanahmet’e hayran kaldı…

25 kişilik bir grupla turnuvaya gelen sporcu ve yöneticiler, turnuva öncesi tarihi yarımadayı gezdi. Başlarında takım direktörleri Monginsidi Wadokai ile birlikte 25 kişilik erkek ve bayan sporcular, Sultanahmet’i gezerek bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği karateciler, İstanbul’da bulundukları süre içinde çok güzel günler geçirdiklerini ve Türklerin ev sahipliğinin muhteşem olduğunu söyledi.

Takım direktörü Wadokai, “Türkler bize müthiş bir ev sahipliği yaptı. Karate Open’ın ikinci ayağı Endonezya’da yapılacak. Bizler de Türk sporcu ve yöneticilerini ülkemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.” dedi.

Genç sporcular ise İstanbul’un adeta açık hava müzesi gibi bir kent olduğunu belirterek, “Her yerde bir başka tarihi eser var. Böylesine muhteşem bir şehir hiç görmedik. Özellikle Sultanahmet’e hayran kaldık” yorumunda bulundular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!