Steven Gerrard'ın gözyaşları

Güncelleme Tarihi:

Steven Gerrardın gözyaşları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 10:32

Liverpool kaptanı Steven Gerrard, Manchester Ciyt maçında aldıkları 3-2’lik galibiyet sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Kırmızıların aldığı galibiyet, çeyrek asırlık şampiyonluk hasretine son verebilecek kadar değerliydi. Pazar günü, Hillsborough faciası ve maçın önemini aynı anda taşıyan tek isim Steven Gerrard’dan başkası değildi. Hillsborough faciasında hayatını kaybeden 96 Liverpool taraftarından birisi, Gerrard’ın kuzeni Jon-Paul Gihooley’di.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte gözyaşlarına hakim olamayan Gerrard, “hayatımın en uzun 90 dakikasıydı” sözleriyle Manchester City maçı sonrası duygularını dile getirdi. Bu maç Gerrard için gerçekten de çok şey ifade ediyordu. Bir yanda 10 yaşında faciaya kurban giden kuzeninin hatırası diğer tarafta takımının 25 yıl sonra şampiyonluğa bir adım daha yaklaşması, Gerrard’ın bu günü daha da anlamlı yaşamasına neden oldu.

Maçın bitiiş düdüğüyle birlikte arkadaşlarını bir araya toplayan kaptan, “Bu şey henüz bitmedi. Dinleyin beni! Bu maç bitti. Norwich’e gideceğiz, aynı oyunu oynayacağız. Anladınız mı beni” ifadelerini kullandı.

İngiliz basınının tamamı da bu özel günü Gerrard’a ayırırken, “Cennetteki gözyaşları” ifadeleriyle hayatını Liverpool’a adayan kaptanın, hem 96 kişiye hem de tribünleri dolduran on binlere büyük bir mutluluk yaşattığını yazdı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!