Yolun sonu kapalar olsun

Güncelleme Tarihi:

Yolun sonu kapalar olsun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2022 07:00

Kupa 3’teki iki temsilcimizden ilk önce Başakşehir sahne alacak. Emre Belözoğlu’nun takımı, 20.45’te İsrail ekibi Netanya ile karşılaşacak. Saatler 22.00’ye gösterirken de Konyaspor, seyircisiz oynanacak karşılaşmada BATE Borisov ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

UEFA Konferans Ligi’nde yer alan iki temsilcimiz, Başakşehir ve Konyaspor bugün ikinci eleme turu ilk maçlarına çıkacak. Önce saat 20.45’te Medipol Başakşehir, İsrail ekibi Maccabi Netanya’yı ağırlayacak. Gürcistan’dan Irakli Kvirikashvili’nin yöneteceği maç TRT Spor’dan naklen yayımlanacak. Saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise Konyaspor, Belarus ekibi BATE Borisov’u konuk edecek. Belarus ekiplerinin cezaları nedeniyle her iki maç da Konya’da oynanacak.

Ev sahibi BATE olduğu için seyirci alınmayacak

Bununla beraber bugünkü maç BATE’nin iç saha maçı olarak göründüğünden stadyuma seyirci alınmayacak. MEDAŞ Stadı’ndaki maç A Spor’dan naklen yayımlanacak. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, BATE Borisov’a saygı duyduklarını belirterek, “Son derece organize, sahada ne yaptığını bilen bir takımla oynayacağız. Bir oyun istikrarları var. Sahaya ilk maçta iyi bir sonuç almak için çıkacağız” dedi.

Haberin Devamı

Başakşehir'de Mesut forma giymeyecek

Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer ise,“Taktik ve fiziksel olarak çok iyi hazırlandık. Emre Belözoğlu hoca ile çok güzel hazırlık dönemi geçirdik. Bunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Netanya da ligini 4’üncü bitirmiş. İyi bir takım gelecek. Baskılı oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz” dedi. Turuncu lacivertli ekipte henüz hazır olmayan yeni transfer Mesut Özil forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!