Rotasyona bak!

KATI savunma anlayışıyla G.Saray’a ‘Yenilmedik’ demektense, ‘Yendik’ felsefesiyle kendi açık, atak, hesapsız futbolunu oynayan Kastamonu’nun heyecanını; 4. dakikada verdiÄŸi ağır penaltı kararıyla Ä°talyan fiziÄŸi, Türk mantelitesine sahip hakem Ãœmit Öztürk de frenleyemedi.Â

Haberin Devamı

Denizli tam bir rotasyona gitti. Sürekli 11’de forma bulan Sabri, Umut, Semih dışında 4’ü İstanbul’da (Muslera, Podolski, Sneijder Burak)) 6’sı yedekler sırasındaydı. (Selçuk, Balta, Chedjou, Yasin, Bilal, Olcay) F.Bahçe’nin 28, Beşiktaş’ın 25 rotasyonda oyuncu kullandığı tabloda G.Saray 22’ye ulaştı. 

 

CENK TAMAM DA...


3. Lig temsilcisi Kastamonu karşısında G.Saray’ın kazanacağından emindim. Maç öncesi skordan ziyade kaleci Cenk’e bakayım, ‘Unutmuş mu kaleyi’ dedim.


Tarık’ı dikkatle izleyeceğim, ‘G.Saray’da forma giyer mi?’, Sinan’a dikkat keslieceğim; ‘yeteneklerine rağmen neden efektif olamıyor.’ Rodriguez, Jem’e takılacağım ‘G.Saray orta sahasında ne yaparlar?’ diye. Ve karar verdim. Cenk, Muslera’ya yedek olur da diğer saydıklarımın G.Saray’da işi olmaz. 2013’te G.Saray’a gelen scout ekibinin yaptığı yapılanmanın hazin sonucudur dünkü rotasyon 11’inin Kastamonu karşısında dağılması.

Haberin Devamı


GÖZLERİ BÜYÜDÜ


Ve Hamzaoğlu’nun kesik attığı oyunculardan Semih 7 maçtır 90 dakika sahalarda, Tarık 4 Aralık’ta n bu yana 5. maçında. 12. dakikada Fatih’in ortasında Cenk’in kale sahasındaki yumruğu 37’de Salim’in füzesinde üst direk, 60’da Cenk’le karşı karşıya kalan Batuhan’ın ayağına dolanan çimler gole izin verseydi, G.Saray’ın hali ne olurdu?
Kastamonu 2. golden sonra bile iyi futbol ve gol arzusundan vazgeçmedi. Fatih 2-1’i getirdiğinde Denizli’nin gözleri büyüdü. Fatih, Salim ve Yaşar mutlak golleri kaçırdı ve Beşiktaş’ın Lüleburgaz, F.Bahçe’nin Pendik kupa şoklarına G.Saray’ın Kastamonu dramı eklenmedi. Birkaç yıl önce amatör kümede oynayan ve 2 milyon Euro değeri olan bir takımın ve hocasının iyi, centilmen futbol heyecanına şapka çıkartıyorum. Bence G.Saray’da bu yedekler, scout ekibiyle gider.

Yazarın Tüm Yazıları