Feda'dan rüyaya

EĞER Şenol Güneş Fenerbahçe’nin hocası olsaydı, Vitor Pereira da Beşiktaş’ın...

Haberin Devamı

Eğer Van Persie Beşiktaş’ın santrforu olsaydı, Gomez de, Pereira’nın Fenerbahçesi’nin...

Ne olurdu?

Eğer Fikret Orman Fenerbahçe’nin başkanı olsaydı, Aziz Yıldırım da Beşiktaş’ın...

Ne olurdu?

Fenerbahçe şampiyon olurdu.

Arkadaşlık, yardımlaşma, aynı mutlulukla coşma ve aynı sıkıntıya boğulma, sevgi dolu bir takım olma, bir takım yaratma... Hepsi bu. Beşiktaş’ın özetidir bu...
‘Feda zamanı’ deyip, Samet Aybaba ile başlayıp, Bilic ile devam eden ve Şenol Güneş ile taçlanan bu sürede takım olan, şampiyonluğu kalpten isteyen, kenetlenmiş ve hocalarına inanmış bir takım yaratılmış.

Yoksa Akhisar maçı sonarsındaki Serdar Kurtuluş’un gözyaşlarını nasıl anlatacaktınız?

GÜNEŞ’İN DÜZENİ ŞAMPİYON YAPTI

Şenol Güneş bir öğretmen, psikoloji, pedagoji konularında uzman. Yıkılmışları hayata döndüren, umutsuzları glüdüren bir isim. Yoksa, İtalya’da bitmiş Gomez’den gol kralı olur mu? 3 yıldır yerinde sayan Oğuzhan’dan yılın futbolcusu olur mu? Töre, Q17, Cenk cabası...

Haberin Devamı

ÇILGIN TÜRKLER

9 yıldır Türk teknik adamlar şampiyon oluyor. Bırakalım şu yabancı hayranlığını ve Türk teknik adamlara güvenelim.

YÖNETİMİ KUTLARIM

Ellerimizle verdik’ dedikten Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kabul ettikten sonra Pereria’ya, Şenol Güneş “Söke söke aldık. Şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helal” diye haykırmalıydı ve işi böyle bitirmeliydi.

Ve de öyle oldu.

14 maçtır yenilmeyen ama topu ayağında az tutup kontra oynayan bir takım önünde Beşiktaş ilk 20 dakikada bir zorlanır gibi oldu. Stoper Marcelo attığı gollerle şampiyonluk maçının yıldızı olurken Gomez 26. resmi golüne imza koyarak Beşiktaş tarihine geçti.

Beşiktaş dün gece 6 yıl sonra şampiyon oldu.

Başta meslek kariyerinin ilk şampiyonluğuna ulaşan Şenol Güneş’i, feda döneminden bu yana zafer dönemini bekleyen Beşiktaş yönetimini yürekten kutluyorum.

MAÇIN ADAMI

Bu gergin ortamda 4 gol kurtaran Tolga ve 2 gol atan Marcelo...

Yazarın Tüm Yazıları