Diego Ribas

GEÇEN yılın tereddüt yaratan ismi, F.Bahçe’nin tek transferi Diego, Dnipro maçındaki gibi diri, canlı ve hareketli futboluyla gerçek klasını göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Ama Pereira’nın bu kadar riskli kadroyu sahaya sürmesi, orta sahanın kenarlarında Nani ve Alper’le oyuna başlaması, defans önünde orta alanın göbeğinde uyum sıkıntısı gözlenen Souza ve Diego’ya yer vermesi büyük risk.
Diego dün Türkiye’ye geldiğinden bu yana en iyi futbolunu oynadı. Hücuma çıkıştaki pasları, zaman zaman savunmaya yardımı, etkili kenar topları ve duran toplardaki başarısı, onu Fenerbahçe’nin ve gecenin en iyisi yaptı. Diego’nun oyundan çıktığı 60 dakika içinde gösterdiği performansına saygı duyuyoruz. Ama bu nefes 90 dakikaya yetmez.


SOW BIRAKILMAMALI


4-4-2 formatında ısrar eden Pereira, Fernandao’nun yanında Sow’u kullandı. Sow, yeteneklerini sahaya tam yansıtamayan bir futbolcu. Dün gece attığı 2 güzel gol onun sık yaptığı işler... Ama mutsuz görüntüsü devam ediyor. Ne olursa olsun Fenerbahçe onu bırakmamalı. Shakhtar maçına 10 gün kala, dünkü maç bize ne anlattı?

Haberin Devamı


1-Fabiano, Volkan’a Mert’ten daha iyi bir yedek olmaz.
2-Kjaer ve Bruno Alves’e uyum için yeni maçlar lazım.
3-Mehmet Topal’ın çabuk iyileşmesi şart.
4-Son 2 maçın Diego Ribası’nı kesmek artık zor.
5-Van Persie’yi aldınız iyi de, Uygar ne zaman oynayacak?
6-Nani daha çok topla buluşmalı. Stoch kalmalı. Krasic gitmeli.
7-Pereira, savunmayı göz ardı etmemeli. Alves ile Fernandao arasındaki mesafeyi kısaltarak takımı bloklar hâlinde hızlı hareket ettirmeli.
Ve seyirci... Nerede bu Fenerbahçe seyircisi?

Yazarın Tüm Yazıları