Avrupa Ligi’nde nereye?

UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi gölgesinde bir lig. Şampiyonlar Ligi’nde kazanılacak para 5 ise burada 1. İngiliz, İspanyol ve İtalyan kulüpleri bu ligde oynamaktansa kendi liglerindeki mücadeleye dönmek ve mücadeleyi orada sürdürmek istiyorlar.

Haberin Devamı

Bizim ülkemizde paye, başarı çok önemli.

Parayı almasan bile unvanı alıyorsan her şey tamamdır.

Fenerbahçe’nin Norveç Ligi’nin orta sıralarındaki takımı karşısında İstanbul’da 3-1 yenilmesi sonrasında ‘Beşiktaş, Anravutluk’ta ne yapacak’ diye sondu herkes.

Bildiğiniz gibi futbol artık herkesin oynadığı, ekip ruhunun yıldızları özellikle de dönemi geçmiş starları devre dışı bıraktığı bir yer.

QUARESMA’NIN MAÇIYDI AMA...

Halı sahada oynasaydı dün akşamki maç Beşiktaş fark atardı rakibine.

Haberin Devamı

Berisha dışında etkili hiçbir oyuncusu olmayan İskenderbey karşısında Beşiktaş, Fenerbahçe’nin İstanbul’da düştüğü hatalara düşmedi.

Avrupa’nın altıncı futbol ekonomisinde tribünleri boş ve milyon Euro’luk futbolcuların cirit attığı bir ülkede Molde ders verdi.

Ama İskenderbey veremedi.

3 asist, 1 gol ile oynayan Oğuzhan’dan, 3 asist, 2 golle oynayan Olcay’dan yoksun bir Beşiktaş, Şenol Güneş’in rotasyon felsefesinde İsmail Köybaşı, Cenk Tosun, Kerim ile birlikte oyuna farklı bir şablonla başlarken ilk yarıda golü de buldu.

Aslında Quaresma’nın maçıydı...

Old Traford’da, Nou Camp’ta artık esamesi okunmayan Quaresma’nın şovunu yapacağı yerdi Elbasan Stadı.

Ama orada da istenen performansı gösteremedi Portekizli yıldız.

Maçın temelinde Beşiktaş çok kolay alması gereken, hatta farka gitmesi gereken bir maçı, biraz lakayıtlık biraz da öz güven fazlalığından 1-0 ile bitirdi.

Haberin Devamı

Cenk’in kafa pasında Sosa’nın vuruşu güzeldi, gol böyle geldi.

3 puan iyidir ama özellikle Fenerbahçe’nin evinde kaybettiği bir maçın sonrasındaki 3 puan bence çok daha değerlidir.

Avrupa Ligi’nde nereye, finale mi? Böyle zor.

Yazarın Tüm Yazıları