Kurtarıcı Semih

Kupa’daki 2 maçında da galip gelemeyen ve iyi oynamayan Galatasaray için grubun lideri karşısında daha ciddi ve istekli oynamasını beklerdim.

Haberin Devamı

Adının Tuzlaspor olması ya da 2. Lig takımı olması fark etmez, kupada eğer iddialı isen bunu göstereceğin ilk an bu maçtır.

 

Galatasaraylı oyuncular, maçın ve Tuzlaspor’un ciddiyetini ilk yarının sonlarına doğru anladı. Bruma, son haftalardaki etkisizliğini silmek adına daha istekli gözükürken, haftalardır ortalıkta gözükmeyen Josue durumdan memnun görüntüsünü devam ettirdi. Kupa maçlarının, bir oyuncunun kariyeri nasıl değiştirdiğine en iyi örnek Yasin iken buna sahada cevap veren oyuncunun Sabri olması da ironiydi. O da maçı 1 gol 1 asist ile tamamladı.

 

EREN’E YAZIK

 

Eren’e artık üzülmeye başladım. Çünkü, önce takım sonra kendisi böyle devam ederse kalitesi sorgulanır hale gelecek. Oysa bu derece düşecek bir oyuncu değil. Hatta iyi bir hocanın elinde çok ama çok iyi işler yapacak kapasitesi var. Tuzlaspor’da Sadık dikkat çeken ve iyi işler yapan oyuncuydu. Süratini ve çabukluğu iyi kullanarak göze batan isim oldu. Galatasaray’da sol tarafta oynayanlara birşeyler oluyor. Osmanlı maçında Carole’dan sonra bu sefer Linnes’in bölgesi özellikle Sadık tarafından iyi kullanıldı. Galatasaray için kötü olan, öne geçtiği bir alt lig rakibine karşı farkı artıramaması oldu. Gol yemeden duramayan defansı kurtaran son maçta olduğu gibi yine defans oyuncusu Semih oldu.

Yazarın Tüm Yazıları