4. yıldız etkisi

GALATASARAYLI oyuncular, bütün bir sezonun emeğinin ödülü şampiyonluğun verdiği huzur, rahatlık ve hafiflik ile 3 gün sonra oynanacak önemli final maçının hatırlattığı ciddiyet arasında gitti geldi.

Haberin Devamı

Bir tarafta şampiyon takıma yakışır şekilde oynama düşüncesi, diğer tarafta Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile yapılacak son ama ‘Büyük Final’in akıllarda ettiği yer. En dikkat çekici durum ise, özelikle bazı sarı kırmızılı oyuncuların, üzerlerinden sanki tonlarca yük kalkmış gibi rahatlamış olmalarıydı.

‘SiNAN DESTEKLi’ GOL


ZAMAN zaman idare eder havada geçen maçı, Sinan destekli Eren’in vuruşu değiştirdi. Maçın son bölümleri, her alanın kaleye gittiği mahalle maçına döndü. Galatasaray, maçı tekrar çevirmek adına oyun disiplininden kopmaya başlayınca, Çaykur Rizespor bu duruma hızlı hücumlarla cevap verdi ve ortaya bitmiş ligin güzel son maçı çıktı.
Sahadaki bu oyunun ilk yansıması da Galatasaray adına sezonun ilk kırmızı kartı oldu. Fakat, her zaman devreye büyük takım olma refleksi girer. Hem mağlup hem de 1 kişi eksik kalan Galatasaraylı oyuncular, isimlerini hatırlayınca Umut ile skoru, 4. yıldız ile durumu eşitledi.

Haberin Devamı


KÜÇÜK VEDA


SABRİ, yine en çok isteyen ve mücadele edendi. Umut, yine kritik maçların ve gollerin adamı olduğunu gösterdi. Semih, ne kadar önemli defans oyuncusu olduğunu hatırlattı. Sezonu bitirdi Galatasaray ama aslında bu sadece bir küçük veda. Şimdi çok önemli bir kupa maçı var ve Bursa ile oynanacak maç, Türk futbolu açısından sezona müthiş bir bitirişe sahne olacak bir oyuna gebe. Ligin en zevkli ve tempolu finaline hazır olun...

Yazarın Tüm Yazıları