Fenerbahçe güle oynaya

Zorlu geçmesi beklenen maç sezonun en kolay karşılaşmasına dönüştü.

Haberin Devamı

Ev sahibi Çaykur Rizespor açısından final niteliği taşıyan maç aslında henüz 1’inci dakikada bitti. Fabricio Baiano’nun sorumsuzca ve şuursuzca kendini oyundan attırıp takımını 10 kişi bırakması maçın da havasını kaçırdı. Son 2 ayın Antalyaspor ile birlikte en formda takımı olan Fenerbahçe, 9’uncu dakikada Rossi ile öne geçtikten sonra güle oynaya farka koştu. Kağıt üzerinde, maç öncesinde zor geçmesi beklenen 90 dakika sezonun en kolay maçına dönüştü.

DiSiPLiNLi OYUN VE iSTiKRAR·

İsmail Kartal yakaladığı kadro istikrarını Rize’de de sürdürdü ve koşullar ne olursa olsun Fenerbahçe takımı disiplinli oyununu bir kez daha sahaya yansıttı. Dün akşam Rize’de bireylerin çok da fazla öne çıktığı bir maçtan ziyade takım oyunu ve paylaşımla fark yaratan bir Fenerbahçe gördük. Harika oynayan var mıydı? Bence yoktu. Ancak görevini yapmayan Fenerbahçeli tek oyuncu dahi göremedik.

Haberin Devamı

17 yaşındaki Arda Güler oyuna girdikten sonra yetenekleri ve futbol zekasıyla hemen fark yaratırken ev sahibi Rizesporlu taraftarın da alkışlarını aldı.

ALKIŞLAR iSMAiL KARTAL’A

Fenerbahçe, İsmail Kartal ile önlenemez yükselişini dün de Rize’de çok farklı kazanarak sürdürdü. Böylece son maçta 9’uncu galibiyetine ulaşan sarı lacivertliler; üst üste 6’ncı 3 puanını hanesine yazdırarak 2’ncilik iddiasını pekiştirdi ve lideri takibine de devam etti.

Üzerine fazla konuşulacak bir maç olmadı. Tek taraflı ve Fenerbahçe’nin hiç zorlanmadan farka koştuğu bir karşılaşma izledik. İsmail Kartal ve inşa ettiği takım bir kez daha alkışı ve övgüyü hak etti. Dünkü sonucun ardından Çaykur Rizespor için ise artık ligde kalma iddiası Kaf dağının bile ardında.

Yazarın Tüm Yazıları