Dzeko sağlıklı kalırsa 20 golden fazla atar

Fenerbahçe’nin yeni transferleri ne yaptı?

Haberin Devamı

RODRiGO BECAO: iKiLi MÜCADELEDE 5’TE 5 YAPTI

Bu sefer sağ stoperden sola geçti. Çok fazla iş düşmemesine rağmen birebir baskılarda gayet iyiydi. Topla çıkarken yaptığı birkaç hata negatif yanıydı. Çıkana kadar ikili mücadelelerde 5’te 5 başarı ile oynadı.

ALEXANDER DJiKU: RAHAT BiR MAÇ ÇIKARDI

Becao gibi onun için de rahat bir 90 dakika oldu. İkili olarak birbirlerini iyi tamamlıyorlar ancak net bir yorum yapmak için beklemek gerek. Yakaladığı pozisyonu değerlendirse tabelada kendine yer bulabilirdi ama vuruşun kolay olduğu söylenemez.

RYAN KENT: 15-20 GOLE KATKI YAPAR

Fenerbahçe taraftarının ilk sayacağı isim olmayacak, Cengiz Ünder’e belki zaman zaman yerini kaybedecek ama sezon bittiği zaman tabelada 15-20 gole katkısı olacak gibi. Çift ayağını kullanması, topu kaybettiği anda baskıya yönelmesi en önemli avantajı.

Haberin Devamı

SEBASTiAN SZYMANSKi: ADINDAN ÇOK SÖZ ETTiRiR

Gösterişli değil ama inceci. Hem yaratıcı hem oyunun temposunu düşürmüyor. Edin Dzeko’ya bakmadan yaptığı asist olağanüstüydü. Her maç 11 olmayacak ama her oynadığında adından söz ettirecek gibi.

DUSAN TADiCİ: TAM 8 TANE ŞUT PASI VERDi

Fenerbahçe’nin saha içindeki gizli kaptanı. Takım arkadaşlarına yön göstermediği an yok. Diğer maçlara göre biraz daha az sahne aldı ama rakibe takılmayacak şekilde verdiği gol pası, zekâsını ve yeteneğini bir kez daha gösterdi. Saha içerisinde 2’den fazla şut pası veren oyuncu yokken o 8 tane vermeyi başardı. Penaltıyı oyuncu kaçırır derler ama bu örnekte aslan
payı Gaziantep kalecisi Batuhan’ın.

EDiN DZEKO: FARK YARATAN iSiM OLACAK

İlk golde topu kazanıp sonra bitirmesi, ikinci golde önüne alışı en az gollerin kendisi kadar güzeldi. Belki 90 dakika aynı fiziksel dayanıklılıkta kalamayacak ama diri kaldığı bölümlerde fark yaratan oyuncu olacak. Sağlıklı kalırsa saymaya 20’den başlar.

Yazarın Tüm Yazıları