West Ham United, Declan Rice'ın takımdan ayrıldığını açıkladı! Bonservis rekoruyla resmen Arsenal'da...

Güncelleme Tarihi:

West Ham United, Declan Riceın takımdan ayrıldığını açıkladı Bonservis rekoruyla resmen Arsenalda...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2023 11:25

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United, Declan Rice’ın İngiltere bonservis rekoruyla takımdan ayrıldığını açıkladı. Arsenal ise yıldız oyuncuyu kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig temsilcisi West Ham United, 24 yaşındaki yıldız orta saha Declan Rice’ın takımdan ayrıldığını bildirdi.

West Ham United'ın ardından Arsenal, yetenekli oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

West Ham United altyapısından yetişen Rice, henüz 24 yaşında olmasına rağmen İngiltere Milli Takımı’yla 43 maçta forma giyerken, 3 de gol katkısı sağladı.

105 MİLYON POUND

Arsenal'ın yeni transferi Declan Rice, 105 milyon poundluk bonservis bedeliyle bir İngiliz futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeli rekorunun sahibi olacak.

Premier Lig'deki bonservis rekorunu 106.8 milyon pound ile Enzo Fernandez(Chelsea) elinde bulunduruyor.

24 yaşındaki yıldız futbolcu, geride kalan sezonda West Ham United ile Premier Lig’de çıktığı 37 maçta orta sahanın savunma bölümünde forma giymesine rağmen 4 gol atarken, 2’de asist üretmeyi başardı.

Haberin Devamı

İngiliz ekibinin geçen sezon kaptanlığını da yapan Rice, UEFA Konferans Ligi’nde 11 maçta 1 gol, 1 asist yaparken, West Ham United ile Avrupa Konferans Ligi şampiyonluğu da yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!