Vincenzo Montella: Zor bir maç olacağını biliyorduk! Ferdi Kadıoğlu'nun yokluğunu hissettik

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2024 00:32

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella maçı değerlendirdi.

Haberin Devamı

UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ile deplasmanda golsüz berabere kalan A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Zorlanacağımız bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda özellikle bu belirginleşti. Organizasyonda biraz sıkıntı çektik. Takımı 10 kişi kalınca daha çok beğendim. Futbolcularımızın fazla tatil yapma şansı olmadı. 7 Temmuz gibi bitirmiştik turnuvayı. Topa sahipken daha iyi olabilirdik. Sezonun her bölümünde fiziksel durumlar değişkenlik gösterebiliyor. Hocalığa başladığım günden bu yana milli takımda ilk iki maçı gol yemeden bitirebilmiştik, sonrasında her maçta gol yemiştik. Amacımız bir ilki başarmaktı, tarihimizde Galler'i deplasmanda hiçbir zaman yenememiştik, bu amaçla sahaya çıktık ama maalesef bunu başaramadık. Futbolda her zaman kazanmak istiyoruz ama kazanamadığınız maçlarda da kaybetmemek çok önemli.

Haberin Devamı

"HAKAN FARKINI HİSSETTİRDİ"

Çalhanoğlu sahaya girdikten sonra farkını hissettirdi. Sadece bizler için değil Inter için de bunları yapıyor. İkinci yarıda bunları net şekilde gördük. Bugün 90 dakika oynayamayacağını biliyorduk; riske girmedik. Son durumunu yarın değerlendireceğiz. Arda bir darbeden dolayı çıktı.

"SOL BEKTE EKSİĞİZ, FERDİ'NİN YOKLUĞUNU HİSSETTİK"

Sol bek pozisyonunda biraz eksiğimiz var sakatlıklardan dolayı. Ferdi çok iyi bir futbolcu, eksikliğini hissettik ama ben elimdeki oyuncularla işimi hallederim. Emirhan'ın stoper olduğunu biliyoruz ama onu da değerlendirme fırsatımız oldu.

"BARIŞ'I ÇIKARACAKTIM AMA KIRMIZI KART GELDİ"

Son maçlarda hakemlerle ilgili çok şanslı olduğumuzu düşünmüyorum. Barış Alper'in kırmızı kartından önce Hakan Çalhanoğlu'nu oyuna alacaktık ama tam o sırada kırmızı kart geldi.

ÇOK FORMDA BİR GOLCÜNÜZ OLSA YİNE DE 4-6-0 MI TERCİH EDERSİNİZ?

Avrupa Şampiyonası'nda en fazla gol atan takımlardan biriydik. Klasik bir golcüyle oynayıp maçı kaybetmemiz mi, yoksa herkesin gol attığı bir takımla kazanarak uzun yıllar şampiyonalarda başarılı olamamış bir takımın üzerindeki yükü atmamız mı sizi mutlu eder?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!