Trabzonspor'un deplasmanda hataya tahammülü yok!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun deplasmanda hataya tahammülü yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2023 07:00

Beşiktaş ve Ankaragücü ile berabere kaldıktan sonra Karagümrük (4-1) ve Alanya’dan (5-0) fark yiyen Karadeniz ekibi yarın galibiyet almakta kararlı.

Haberin Devamı

Bu sezon deplasmanlarda yaşadığı sıkıntılarla dikkat çeken Trabzonspor kötü serisini Ziraat Türkiye Kupası’nda sonlandırırken aynı başarıyı Süper Lig’e de taşımak istiyor.

2’si Avrupa Ligi’nde 4’ü de Süper Lig’de çıktığı son 6 dış saha mücadelesinde 4 yenilgi, 2 beraberlik alan Fırtına kupada Ümraniye önünde kazanarak rahat nefes almıştı. Ligde ise Beşiktaş ve Ankaragücü ile berabere kaldıktan sonra Karagümrük (4-1) ve Alanya’dan (5-0) fark yiyen Karadeniz ekibi Hatay deplasmanında galibiyet almakta kararlı.

SERİDEN MEMNUN DEĞİLİZ

Bordo mavili takımın yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür de önceki gün 5 gol yiyecek takım olmadıklarının altını çizerken, “Deplasman serimizden memnun değiliz, bunu Hatay maçıyla sonlandırmak istiyoruz. Sadece iç sahadaki puanlarla şampiyon olunmuyor. 3-4 maçlık seriye ihtiyacımız var. Onlara saygı duyarak deplasmanda galip gelememe hasretini bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!