Trabzonspor'da Sergen Yalçın beklenirken sürpriz teknik direktör adayı!

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda Sergen Yalçın beklenirken sürpriz teknik direktör adayı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2023 09:18

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonda önce UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ardından Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ne sonrasında ise Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Son olarak ligde Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Sergen Yalçın'ın ardından sürpriz bir isim gündeme geldi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Sergen Yalçın ile anlaşma konusunda ufak pürüzler çıkmasının ardından yeni bir isme yöneldiği iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor'da teknik direktörlük için Çağdaş Atan iddiası bir kez daha ortaya atıldı. Bordo-Mavililer arayışlarını tam göz sürdürürken, Kayserispor'un değişen tavrı sonrası Çağdaş Atan, Trabzonspor için listenin tepesine çıkabilir.

ÇAĞDAŞ ATAN YENİDEN GÜNDEMDE

Sergen Yalçın'la kurduğu temastan sonuç alamayan Trabzonspor, Çağdaş Atan olasılığını tekrar düşünmeye başladı.

Bordo-Mavililer için Avcı'nın ayrılığı sonrası da Çağdaş Atan gündeme gelmiş ancak başarılı hoca Kayserispor'un başında olduğu için opsiyon olarak kalmıştı.

KAYSERİSPOR'UN ÇAĞDAŞ ATAN KARARI

Kayserispor'un kupadan elenmesi ve ligde risksiz konumda yer almaları sebebiyle Çağdaş Atan'ın ayrılığına izin verebileceği iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Bu ihtimalin ardından Trabzonspor, Çağdaş Atan için resmi adımları atmaya başlayabilir.

TRABZONSPOR'DA DA FORMA GİYMİŞTİ

Sarı-Kırmızılılarda gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Çağdaş Atan, futbolculuk döneminde 2006-08 yılları arasında Trabzonspor forması giymişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!