Tolga Zengin şampiyon yapar

Güncelleme Tarihi:

Tolga Zengin şampiyon yapar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 12:05

Gazetemizin Beşiktaş muhabiri İsmail Er, siyah beyazlı takımın Erzurum deplasmanındaki 3-1'lik galibiyetini değerlendirdi.

Haberin Devamı

Siz bakmayın, sağda solda Beşiktaş'ın yaş ortalaması dedikodularına.

Siz sahaya çıkıp kanırta kanırta oynayıp gol atıyorsa yaş ortalaması 32 yada 45 olmuş fark etmez.

Beşiktaş'ın geçmiş başarılarının temelinde yaş ortalaması geçmiş tecrübeli isimlerin izleri var. Yusuf Tunaoğlu, Feyyaz Uçar, Metin Tekin, Gökhan Keskin, Ali Gültiken, Kadir Akbulut, Ulvi Güveneroğlu, Recep Çetin, Samet Aybaba vs. Türkiye'yi son 4 yıldır yurt içi ve dışında gururla temsil eden Beşiktaş'ın 3 günde bir maç yaptığını unutmayalım.

Bireysel hatalar olacak. Barcelona, R.Madrid'de de böylesine hatalar yapılıyor. Dünya Kupasında yapılan hataları nasıl anlatırsınız.

ERZURUM ERZURUM OLALI QUARESMA GÖRMEDİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un halkını futbolla gururlandıran Başkan Mehmet Sekmen'e de ayrıca teşekkür etmek gerek. Beşiktaş Kulübünü yönetiminden, medyasına ve taraftarına kadar misafirperverliğini en iyi şekilde yerine getirdi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak kısıtlı imkanlarla oluşturduğu takım ilerisi için umut veriyor. Şunu söylemedeng eçemeyeceğim. Erzurumspor'un geçen yıl ki golcüsü Nobre'yi gözlerim aradı. Erzurumspor tecrübeli ve güçlü rakibi karşısında ilk 45 dakika direnebildi. Ne fizik gücü ne performansı dayanabildi. Süper ligin ve Avrupa'nın en iyi oyuncusu Quaresma hem Beşiktaş'ta hemde Erzurumspor'da top koşturan meslektaşlarına şov yaptı keyif verdi. Erzurum, Erzurum olalı böyle bir oyuncu görmedi.

İLK 45 DAKİKA 4-0 OLURDU

Beşiktaş'ın ilk 45 dakika sergilediği futbol hayal kırıklığıydı. Sezon başı ve UEFA Kupası maçları yorgunluğu cabasıydı. Erzurumspor'da Nobre olsaydı 5-6 pozisyondan en az 2'sini gole çevirebilirdi. Ama Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş'in tecrübesi ile kazanacak güçte olduğunu unutmayalım.

OĞUZHAN VE TOLGA MÜKEMMEL

Kimse Oğuzhan'ı ve Tolgay'ı eleştirmesin. Teknik direktör Güneş'in sistemini harfiyet uyguladılar. Rakibin baskıları karşısında sadece Oğuzhan değil tüm takım şok oldu. Kan değişikliği yerinde gerçekleşti ve Güneş Tolgay'ı oyuna aldı. Lens istenilenin üzerinde savaştı, Gökhan Gönül tam saha koştu. Golünü attı.

Haberin Devamı

KALECİ TOLGA'YA İNANIN

Erzurumspor karşısında takımı ateşleyen sistemle mücadele eden siyah beyazlılar UEFA Kupasında Partizam maçı öncesi taktiğini çalıştılar. Beşiktaş sadece hücumu düşünen, topun olduğu yerde çoğalan, rakibe iyi pres yapan görüntüsü ile hem gol attı hem de şov yaptı. Negredo gerçek gücünü gösterdi. Kaleci Tolga'ya kimse kızmasın. Sadece Beşiktaş'ın değil bu sezon milli takımında değişmez file bekçisi olacak. Yediği golde hatası yoktu. Bir pozisyonda riske girmedi topu kornere attı. 90'dan kurtardığı pozisyon ise ayakta alkışlandı. Fabricio'yu hiç aramıyorum çünkü İngiliz liginde iki haftadır yediği goller inanılmaz. Tolga bu sezon çok iyi çalışma kampı geçirdi. Bu sezon Süper ligde şümpiyonluğun en önemli ismi olacağından şüphem yok. Ben inanıyorum. Sizde inanın...

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!