TBSL'de DEV MAÇ, TEK MAÇ! iddaa'nın favorisi ise...

Güncelleme Tarihi:

TBSLde DEV MAÇ, TEK MAÇ iddaanın favorisi ise...
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2019 11:17

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'in konuğu Fenerbahçe Beko olacak. Nesine.com yazarları, sizler için bu dev maçı masaya yatırdı...

Haberin Devamı

Ümit Avcı'nın "Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko" iddaa analizi

İki takım arasında oynanan son 3 maç, belirtilen limitin altında bitti. Bunlardan sonuncusu da Perşembe günü Euroleague'de oynandı. Fenerbahçe'nin farklı galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma, Türkiye Kupası'ndaki galibiyeti de göz önünde bulundurursak, sarı-lacivertli ekibe ciddi bir psikolojik üstünlük getirdi. Ancak bu kez Efes ev sahibi. Lacivert-beyazlı ekip, rakibini sahasında konuk ettiği Euroleague mücadelesinde çok gerilerden gelip kazanmayı başarmıştı. Hafta içinde aldığı ağır yenilgiyi telafi için sahaya çıkacaktır bu kez Efes. Bunun için de çok daha iyi savunma yapması gerekecek. Çünkü Fenerbahçe'nin hücum silahları daha formda. Ayrıca Euroleague'de yabancılarının tamamını kullanabilen Efes'in ligde bu lüksünün olmaması hücum konusunda tempolarını aşağıya çekecektir. Fenerbahçe de rakip sahada tempoyu kontrol edip kazanmayı deneyecektir. Bu nedenle toplam sayı limiti yine geçilmeyecektir.

Haberin Devamı

Selahi Aydın'ın "Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko" iddaa analizi

Aralarındaki son 3 maç alt bitti ve bu maçta da benzer bir son bekliyorum. Fenerbahçe bu maçı kazanırsa büyük oranda sezonu lider tamamlar. Efes kazanırsa liderlik yarışına farklı bir hava gelir. Ama Efes için en önemli mücadele önümüzdeki hafta Euroleague'deki Barcelona maçı olacak. Dördüncülük için kilidi çözebilecek maçların başında geliyor. Ligde Efes yerlilerinden beklediği katkıyı bulamadığı için sahada oldukça dar bir rotasyonla oynamak zorunda kalıyor. Fenerbahçe ise bu anlamda rakibinin daha önünde. Savunmasıyla Fenerbahçe gene bir adım önde, alta da götürürler maçı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!