Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi? İşte Süper Lig 7. hafta maç sonuçları

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi İşte Süper Lig 7. hafta maç sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2018 22:51

Süper Lig puan durumu oynanan maçlarında ardından yavaş yavaş şekillendi. Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray kendi sahasında BB Erzurumspor'u 1-0'la geçerek maç fazlasıyla lider konuma geldi. Beşiktaş kendi sahasında Kayserispor'u 2-0'la geçti. Bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe ise bu hafta Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu ve adeta yıkıldı. İşte, Süper Lig'de 7. hafta maç sonuçları ve oluşan puan durumu.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 7. haftası Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray, Erzurumspor maçıyla açıldı. Sarı Kırmızılı ekip birçok pozisyondan yararlanamadığı mücadelede Erzurum'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Cumartesi günü oynanan maçlarda Trabzonspor, 2-0 geriye düştüğü müsabakada Kasımpaşa'yı 4-2'yle geçti. Beşiktaş ise Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

İstediği sonuçları alamayan ve 14. sırada bulunan Fenerbahçe, kötü gidişatını Rize'de de sürdürdü. Sarı Lacivertli ekip ilk yarıda yediği gollerle Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu.

7. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Galatasaray 1 - 0 Erzurumspor

Trabzonspor 4 - 2 Kasımpaşa

Alanyaspor 2 - 1 Akhisarspor

Beşiktaş 2 - 0 Kayserispor

Sivasspor 2 - 0 Bursaspor

Göztepe 3 - 2 Konyaspor

Çaykur Rizespor 3 - 0 Fenerbahçe

Ankaragücü - Antalyaspor

Başakşehir - Yeni Malatyaspor

Haberin Devamı

Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi İşte Süper Lig 7. hafta maç sonuçları

BAKMADAN GEÇME!