Spinazzola kimdir, hangi takımda? Spinazzola sahayı göz yaşlarıyla terk etti

Güncelleme Tarihi:

Spinazzola kimdir, hangi takımda Spinazzola sahayı göz yaşlarıyla terk etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2021 11:07

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası’nda birbirinden güçlü takımların karşılaşmaları devam ediyor. Bunlardan biri de en son oynanan İtalya ve Belçika Milli Takımları karşılaşmasıydı. EURO 2020’de favori takımlar arasında gösterilen İtalya’nın başarılı oyuncusu Spinazzola, Belçika ile oynanan maçta son dakikalarda sakatlık geçirdi. Turnuva boyunda adından sıkça söz ettiren Spinazzola, futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Spinazzola kimdir, hangi takımda oynuyor? İşte Leonardo Spinazzola’nın hayatıyla ilgili merak edilenler…

Haberin Devamı

EURO 2020’de İtalya, Belçika’yı 2-1 yenerek yarı finale yükselmeyi başardı. Ancak maçın 77.dakikasında İtalya’nın turnuva boyunca yüksek performans gösteren futbolcusu Leonardo Spinazzola’nın sakatlık geçirmesiyle galibiyet sevinci yarıda kaldı. Yapılan ilk kontrollerin sonrasında sahadan sedyeyle çıkarılan futbolcu, gözyaşlarıyla oyundan çıkmak durumunda kaldı.

Taraflarların tribünlerden büyük destek verdiği Spinazzola’nın basında yer alan haberlere göre, aşil tendonunun koptuğu ve turnuvayı kapattığı belirtildi. EURO 2020’de adını sıkça duyduğumuz başarılı İtalyan futbolcu Spinazzola kimdir, hangi takımda? İşte Leonardo Spinazzola’nın biyografisi…

Spinazzola kimdir, hangi takımda Spinazzola sahayı göz yaşlarıyla terk etti

Haberin Devamı

LEONARDO SPİNAZZOLA KİMDİR, HANGİ TAKIMDA?

Euro 2020’de İtalya Milli Takımı’nda attığı gollerle adını dünyaya duyuran Spinazzola, 25 Mart 1993 tarihinde doğru. 28 yaşındaki başarılı futbolcu, Juventus takımında orta saha pozisyonunda görev yapıyor. İtalyan futbolcu, Profesyonel kariyerine Juventus kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Empoli, Lanciano, Siena, Atalanta, Vicenza, Perugia ve Atalanta kulüplerinde oynadı.

1.86 boyunda olan sol bek Spinazzola’nın Roma ile Haziran 2014'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 2017'den beri İtalya A Milli Takım formasını da giyen Spinazzola'nın kariyerinde 2 kupası var. Tecrübeli futbolcu 2018/19 sezonunda Juventus ile lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!