Sosa Türkiye'ye dönebilir!

Güncelleme Tarihi:

Sosa Türkiyeye dönebilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 10:07

Eski takım arkadaşı Kucka ile görüşen Sosa, Trabzon'a sıcak bakıyor. Trabzonspor'un verdiği fiyatı kabul ederse imzalar atılacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor 10 numara mevki için Beşiktaş'ın eski yıldızı Jose Sosa için görüşmelere devam ediyor. Milanlı oyuncuyu Kucak'yı devreye sokarak ikna etmeye çalışan bordo -mavili yönetim bu kozunu avantaja çevirmeye çalışıyor.

Arjantinli oyuncuyu Sosa'nın ilk etapta Türkiye'ye tekrar gelmeye sıcak bakmadığı ancak arkadaşı Kucka ile görüştükten sonra kararını önemli oranda değiştirdiği öğrenildi. Milan ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki yıldız oyuncunun maliyeti için yüksek bedeller ödemek istemeyen yönetimin, Juraj Kucka'nın transferinde İtalyan ekibi ile kurulan iyi ilişkileri Josa Sosa transferi için de kullanması bekleniyor.

JUNUZOVİC TRABZON'A HABER YOLLADI!

Bu arada daha önce Trabzonspor'a transfer olmak istemediği yönünde açıklamalar yapan Junuzovic'İn de manajeri aracılığıyla bir haber yollayarak, bir görüşme daha yapmayı talep ettiği öğrenildi. Bunu dikkate alan bordo- mavili yönetim hem Sosa hem de Junuzovic'in görüşmelerini bir arada yürütecek. Yanal iki oyuncuyu da sıcak bakıyor. (Takvim )

BAKMADAN GEÇME!