Son Dakika: Volkan Demirel'den Marcao'ya sert tepki! "Giresun'dan ülkesine gönderirim"

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Volkan Demirelden Marcaoya sert tepki Giresundan ülkesine gönderirim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2021 00:09

Son dakika haberi... Yayıncı kuruluşun yorumcularından eski Fenerbahçe antrenörü Volkan Demirel, Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırmasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin eski antrenörü Volkan Demirel, yayıncı kuruluşta Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan kavgayla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları;

Rakiplerle, kendi takım arkadaşlarımla gerilim yaşadım. Ancak bu konu normal değil. Affedilmemesi lazım. ne yaptı da bu çocuk sana depar atıp geliyorsun, kafa ve yumruk atıyorsun. Takımın büyükleri devreye girmeli, çok yanlış hareket. Boks maçı gibi olay.

"GİRESUN'DAN ÜLKESİNE GÖNDERİRİM"

Marcao’nun asla affedilmemesi lazım. Yaptığının anlaşılabilir yanı yok. Giresun’dan direkt ülkesine yollamalı. 20 metre koşup gelip, Galatasaray’ın geleceği olacak bir oyuncuyu yumrukluyorsun. Bu çocuk ne yaptı da depar atıyorsun, boksör gibi yumruk atıyorsun. Kerem, belki bu takımın geleceği, Marcao 2-3 yıllık bir adam. Bu hareketleri yapmanın önünü teknik ekibin bir an önce kesmesi lazım. Ben olsam Giresun'dan ülkesine gönderirim.

Haberin Devamı

Marcao'nun bugünden itibaren Süper Ligde futbol oynamaması lazım, bu 7-8 maç ceza ile üstü örtülecek bir durum değil. Kimse kimseye kafa ve yumruk atamaz.

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!