Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'ye Osayi-Samuel piyangosu! 10 katı kar...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçeye Osayi-Samuel piyangosu 10 katı kar...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2021 09:23

Fenerbahçe'nin geleceğe yatırım için transfer ettiği Osayi-Samuel'e 2 kulüp birden talip oldu. Konuşulan bonservis rakamı gerçekleşirse Fenerbahçe 10 katı kar elde edecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında QPR'dan 500 bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Bright Osayi-Samuel, Sarı-Lacivertliler'de tam olarak kendisini gösteremese de transferin gözde isimleri arasına girmeyi başardı.

İngiltere'den Fulham ve İskoç ekibi Rangers'ın transfer etmek istediği Osayi-Samuel'i ilk etapta kadrosunda tutmayı hedefleyen Fenerbahçe bonservis rakamını belirledi.

HEDEF 5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin ise 5 milyon Euro ve üzerinde bir teklif gelmesi halinde 23 yaşındaki kanat oyuncusunun satışına izin verebileceği öğrenildi.

SILVA ONU ISRARLA İSTİYOR

Fulham'ın yeni teknik direktörü Marco Silva'nın Osayi-Samuel'i ısrarla istediği ve İngiliz ekibinin Fenerbahçe'nin belirlediği rakamı vermeye hazır olduğu öne sürülüyor.

Haberin Devamı

10 KATINA SATILABİLİR

Geçtiğimiz ocak ayında 500 bin Euro 'ya transfer edilen Nijeryalı futbolcunun 5 milyon Euro'ya satılması halinde Osayi-Samuel kısa süre içinde değerini 10'a katlamış ve Fenerbahçe'ye ciddi bir para kazandırmış olacak.

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!