Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Steven Caulker'la anlaştığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2021 23:18

Golcü oyuncu Serdar Dursun'u kadrosuna katan Fenerbahçe, İngiliz savunmacı Steven Caulker'la da anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren İngiliz savunmacı Steven Caulker’ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Yeni sezon öncesinde takviyelerine devam eden Fenerbahçe, Serdar Dursun’un ardından Steven Caulker transferini de açıkladı.

2018-19 sezonunun devre arasında Akdeniz ekibine transfer olan Caulker, 2,5 sezon Alanyaspor forması giydi. Aytemiz Alanyaspor formasını 90 maçta terleten İngiliz stoper, bu maçlarda 6 gol atma başarısı gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile anlaşmaya varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinin yapılması için İstanbul’a davet edilmiştir. Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından oyuncu ile resmi sözleşme imzalanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

HAVA TOPLARINDA LİGİN EN İYİSİ

Hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken İngiliz savunmacı, 2020/21 Süper Lig sezonunda Alanyaspor formasıyla en fazla hava topu kazanan stoper oldu.

TOTTENHAM VE LIVERPOOL GEÇMİŞİ VAR

Kariyerine Tottenham alt yapısında başlayan 29 yaşındaki oyuncu, Premier Lig'de birçok takımda oynarken Liverpool'da da kiralık olarak top koşturdu.

20 MiLYON EURO ÖDENDi

Caulker, daha önce Tottenham’dan 2013’te Cardiff’e 9.15 milyon Euro’ya transfer oldu. Ardından 2014’te 10.75 milyon Euro’ya QPR’ın yolunu tutan tecrübeli stoper, Premier Lig devi Liverpool’da da 1 sezon liralık olarak forma giydi. Fenerbahçe’nin yeni yıldızı, İngiltere Milli Takımı ile de 1 maça çıkıp o müsabakada gol atmayı başardı.

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe, Steven Caulkerla anlaştığını açıkladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!