Son dakika transfer haberi: Barcelona Sergio Agüero'yu resmen açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberi: Barcelona Sergio Agüeroyu resmen açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2021 17:12

Geçtiğimiz sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Barcelona'da yaz aylarının ilk transferi açıklandı. Katalan ekibi, Manchester City'den ayrılan Sergio Agüero'yu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Sözleşmesinin sona ermesiyle 10 yıllık Manchester City kariyerini noktalayan Arjantinli golcü Sergio Agüero'nun yeni takımı resmen belli oldu.

İspanyol devi Barcelona, 32 yaşındaki golcü oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Agüero'nun serbest kalma bedeli ise 100 milyon euro olarak belirlendi.

Manchester City ile 15 kupa kazanan ve kulüp tarihinin en golcü ismi olan Agüero, son olarak Şampiyonlar Ligi finalinde takımının Chelsea'ye mağlup olmasını engelleyememişti.

ERIC GARCIA DA İMZALAYACAK

Diğer yandan İspanyol basını, Manchester City'nin savunma oyuncusu Eric Garcia'nın Barcelona için sağlık kontrolünden geçtiğini ve transferin kısa sürede açıklanacağını bildirdi.

20 yaşındaki İspanyol futbolcunun da yarın basına tanıtılması öngörülüyor.

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, sözleşmesi sona eren Lionel Messi'nin de takımda kalması için görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiğini söylemişti.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!