Son Dakika: Trabzonspor'da Abdullah Avcı istifa etti! İşte ayrılık sözleri...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Trabzonsporda Abdullah Avcı istifa etti İşte ayrılık sözleri...
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2023 18:02

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, görevinden istifa etti. Avcı, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, görevinden istifa etti.

Abdullah Avcı, Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından başkanlık görevini yürüten Ertuğrul Doğan ile bir görüşme yaparak yeni yönetimin yolunu açma adına istifa kararı aldı.

YENİ YÖNETİMİN YOLUNU AÇMA ADINA İSTİFA KARARI

Ümraniyespor maçı sonrası takım izin kullanırken Avcı, teknik ekibi ile durum değerlendirmesi yaptı. Abdullah Avcı, istifasını yönetime bildirirken bordo mavili mevcut yönetimin bu kararı değerlendirip bir açıklama yapması bekleniyor.

ABDULLAH AVCI'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Avcı, "Şampiyon Trabzonspor, geriye değil, ileriye gitmeli. Bölünmemeli, birleşmeli. Kazandıklarını yitirmemeli ve çok güçlü bir yönetimle çok daha parlak günler görmeli." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Avcı'nun sözleri şöyle;

Son Dakika: Trabzonsporda Abdullah Avcı istifa etti İşte ayrılık sözleri...

TRABZONSPOR SEÇİME GİDİYOR

Trabzonspor 18-19 Mart 2023 tarihlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25-26 Mart 2023 tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu’nda seçimli genel kurul yapılacak.

AHMET AĞAOĞLU'NUN İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz gün, "Genel Kurul kararını talep eden arkadaşlarımızın süreci sağlıklı bir şekilde yürütmeleri ve rahat bir çalışma ortamında kongreye hazırlanmaları düşüncesiyle bugün itibarıyla Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı'ndan ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım." açıklamasını yapmıştı.

Trabzonspor'daki başkanlık ve icra kurulu başkanlığı görevlerinden ayrılan Ahmet Ağaoğlunun istifası yönetim kurulunca kabul edildi. Adaylığını duyuran asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın kongreye kadar kulüp başkanlığına vekalet edeceği açıklandı.

BAKMADAN GEÇME!