Son dakika | Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu! "Ben vermem"

Güncelleme Tarihi:

Son dakika | Rıdvan Dilmenden penaltı yorumu Ben vermem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2020 21:27

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'la karşılaşan Alanyaspor'un, maçın ilk yarısında beklediği penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

Haberin Devamı

NTV'de Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Galatasaray - Alanyaspor maçını yorumlayan Dilmen, konuk ekibin penaltı beklediği pozisyonu değerlendirdi.

Dilmen, ilk 45 dakika için "Alanya çok rahat geliyor. Maç 11'e 11 oynansa üç ihtimalli görünüyordu. Şimdi yine ortada görüyorum. Donk'u oyuna alır diye düşünüyorum Fatih hoca. Taylan'a çok yük biner. Marcao'nun da sarı kartı var. O da sürekli el kol oynayan bir oyuncu çünkü. Marcao, yenilen frikik golünde o faulleri çok yapıyor." yorumunda bulundu.

"PENALTI VERMEM"

Alanyaspor'un ilk yarıda beklediği penaltı pozisyonunu da değerlendiren Dilmen, "Galatasaray'ın en iyi tarafı kulübesi. 3-4 banko oynayabilen oyuncusu kenarda duruyor. Alanya'nın penaltı beklediği pozisyonda ben vermem. Diğer ele çarpsa penaltı ama verilmemesi doğru karar. Etebo'nun iki sarısı doğru. Galatasaray'ın penaltısı da doğru karar." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!