Son dakika: Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi! Terim'den açıklama ve yerine gelen isim...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Panathinaikosta Fatih Terim dönemi sona erdi Terimden açıklama ve yerine gelen isim...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2024 09:41

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Deneyimli teknik adam, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Komşu basınında Terim'in ayrılığı geniş yankı bulurken Panathinaikos'ta yeni teknik direktör de belli oldu.

Haberin Devamı

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Fatih Terim, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos'ta hedefimiz 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlamak ve çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile, 2024/25 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı.

Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına, ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum.

Haberin Devamı

Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle...

YENİ TEKNİK ADAM AÇIKLANDI

Fatih Terim ile yollarını ayıran Panathinaikos, takımın başına Christos Kontis'in getirildiğini açıkladı.

FARKLI YENİLGİ SONRASI TEPKİLER ÇOĞALMIŞTI

Son olarak lider PAOK'a 4-1 kaybeden ve şampiyonluk şansını tüketen Panathinaikos'ta Fatih Terim'e ve takıma tepkiler büyümüştü. Taraftarlar Terim'i sosyal medyada yoğun şekilde eleştirirken deneyimli teknik adam Yunan basınında da topa tutulmuştu.

PANATHINAIKOS: TEŞEKKÜRLER

Panathinaikos, sosyal medya hesaplarından Fatih Terim için teşekkür paylaşımı yaptı.

Son dakika: Panathinaikosta Fatih Terim dönemi sona erdi Terimden açıklama ve yerine gelen isim...

TERİM YÖNETİMİNDE PANATHINAIKOS NE YAPTI?

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda son haftaya 4. sırada giren Panathinaikos'un şampiyonluk şansı kalmadı.

Takımı ikinci sırada devralan Fatih Terim, Yunan devinin başında 26 maçta 14 galibiyet, 6 beraberilk ve 6 mağlubiyet aldı. Panathinaikos bu dönemde 58 gol atıp 40 gol yedi.

Haberin Devamı

Fatih Terim yönetiminde Yunanistan Kupası'nda finale yükselen Panathinaikos, 25 Mayısta finalde Aris ile karşı karşıya gelecek.

YUNAN BASININDA AYRILIK YANKILARI VE YENİ HOCA...

Tecrübeli teknik adamın ayrılığı sonrasında Yunan basını, son dönemdeki kötü sonuçlardan ve PAOK karşısında alınan farklı mağlubiyetten dolayı Terim ile devam edilmediğini aktardı.

Yunan basınında yer alan başlıklar şöyle:

Kathimerini: Panathinaikos yedek kulübesinden son olarak Fatih Terim ayrıldı. ’Yoncalar’ 19 Mayıs Pazar günü Leoforos’ta Olympiakos ile; Yunanistan Kupası finalinde Aris ile oynanacak büyük derbiyi göz önünde bulundurarak onun yerini hemen Christos Contis’e bırakıyor. Play-Off’ların 9’uncu maçında Toumba’da PAOK’a karşı alınan ’ağır’ yenilgi Fatih Terim’i çıkış kapısına götürdü.

Haberin Devamı

Vradini: Türk teknik direktörün ’Yoncalar’dan geçişi felaket oldu ve Toumba’da PAOK’a karşı alınan ağır 4-1’lik yenilginin ardından bardak taştı. Tecrübeli teknik adam Türkiye’de bir efsane olabilir. Geçtiğimiz yıllarda Avrupa futbolunda kendi hikayesini yazmıştı ancak kulübün organizasyonuna ve ortamına ’bağlı’ olmayan yanlış bir tercih olduğu ortaya çıktı.

Tovima: Play-Off’ların 9’uncu maçında Toumba’da Panathinaikos’un PAOK’a çok ’ağır’ yenilgisi (Üst üste üçüncü) Fatih Terim’i çıkış kapısına götürdü.

Protagon: Apostolos Nikolaidis’e Ivan Jovanovic’inkinden daha iyi sonuçlar vaat ederek gelen Türk teknik adam, başarısızlıkla ayrıldı. Yerini Christos Kontis devraldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!