Son dakika: Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan yabancı oyuncu kuralı ve yayın ihalesi açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlundan yabancı oyuncu kuralı ve yayın ihalesi açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2022 16:59

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından yabancı oyuncu kuralı ve yayın ihalesi hakkında açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Yabancı oyuncu konusu uzun zamandır gündemimizde. Görüşlerimizi sıklıkla federasyonla paylaşıyoruz. Nihat Özdemir'e de çekincelerimizi ifade etmiştik. 7+4 olarak yabancı kuralının 8+3 olarak bir sene daha devam etmesini talep ediyoruz. Tamamen kaldırılmasını değil ama en azından bir sene daha devam etmesini talep ediyoruz. Kulüplerimizin sözleşmeli oyuncuları var, bu sözleşmeleri bitirmemiz gerekiyor. Sadece sınır olarak bakamayız maddi yükümlülüğü de var. Sözleşme bitmeden feshetseniz bile ödemeleri sonuna kadar yapmak zorundasınız.

"Servet Yardımcı yayın ihalesini 1,5 ay içinde bitirmek istiyor"

Yayın ihalesi konusunu Nihat Özdemir, Mehmet Baykan ve Erhan Kamışlı ilgileniyordu, hepsi görevlerinden ayrıldı. Şu anda Sayın Servet Yardımcı yönetiyor. İhaleyle ilgili olarak yasal yetki federasyonda. Biz Kulüpler Birliği ve kulüpler olarak görüşlerimizi ve çekincelerimizi ifade ediyoruz. Dün Sayın Yardımcı ile görüşmem olmuştu, bunu kulüp başkanlarımızla paylaştım. Onların görüşlerini de Sayın Federasyon Başkanı'na Servet Yardımcı'ya ileteceğim. 1,5 ay içerisinde bu işi sonuçlandırmak istiyor Servet Yardımcı. O yönde irade kullanıyor kendileri. Sürecin nasıl ilerleyeceğini biz de izleyip göreceğiz.

Haberin Devamı

"TFF Başkanlığına aday değilim"

 TFF Başkanlığına aday olmayı düşünmediğimi daha önce de söylemiştim. İsmim nasıl ve neden gündeme geliyor bilmiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!