Son Dakika: Jadon Sancho resmen Manchester United'da!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Jadon Sancho resmen Manchester Unitedda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2021 16:40

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Borussia Dortmund forması giyen Jadon Sancho'yu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, Jadon Sancho'nun transferi konusunda Manchester United ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Watzke, "Sancho'nun transferi için Manchester United ile anlaştı. Kendisini takımda tutmak istiyorduk ancak o bir değişim istediğini söyledi. Maddi olarak mutluyuz ancak ayrılacağı için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Manchester United, Jadon Sancho'nun transferi için 85 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek.

MANCHESTER UNITED DA AÇIKLADI

Manchester United da Jadon Sancho için Dortmund ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. İngiltere'nin EURO 2020 kadrosunda olan Sancho, turnuva bitiminde sağlık kontrolünden geçecek ve ardından resmi imzayı atacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) milli takım kampında yer alan 21 yaşındaki İngiliz oyuncunun, haftalık 350 bin sterlin karşılığında Manchester United ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

İmza atması halinde Manchester United tarihinde en yüksek bonservis bedeli ödenen 3. oyuncu konumuna gelecek Jadon Sancho, Borussia Dortmund formasıyla tüm kulvarlarda 137 karşılaşmada 50 gole imza attı.

BAKMADAN GEÇME!