Son dakika haberi... Yıldız isim, Haaland transferi için partide devreye girdi! "Menajeriniz burada"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2021 11:29

Dünya transfer pazarının en gözde ismi olan Erling Haaland'da flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu, Norveçli golcüyle birlikte tatil yaptı ve Premier Lig ekibine transfer olması için resmen devreye girdi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Avrupa devlerinin bir numaralı hedefi olan Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland'ın transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Manchester City ve Chelsea gibi devlerin ilgilendiği Norveçli golcünün transferi için dünyaca ünlü yıldız dikkat çeken bir şekilde devreye girdi.

Sezonun bitmesinin ardından Yunanistan'ın Mykonos Adası'nda tatil yapan Haaland'a, Manchester City'nin Cezayirli yıldızı Riyad Mahrez de eşlik etti.

Son dakika haberi... Yıldız isim, Haaland transferi için partide devreye girdi Menajeriniz burada

"MENAJER MAHREZ GÖREV BAŞINDA"

İkilinin birlikte eğlendiği anların görüntüleri sosyal medyaya yansırken, Mahrez bu anları kendi hesabından paylaştı ve "Menajer Mahrez görev başında" notunu düştü. Bu paylaşımın taraftarları heyecanlandırmasının ardından bir paylaşım daha yapan Cezayirli futbolcu, "Sadece eğleniyorum, sakin olun" diyerek dedikoduların önüne geçmeye çalıştı ancak taraftarlar, Mahrez'in uyarısına kulak asmadı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi... Yıldız isim, Haaland transferi için partide devreye girdi Menajeriniz burada

İngiliz basınında çıkan haberlerde Mahrez'in Haaland transferinde etkin rol oynadığı yazılırken, Manchester City'yi tercih etmesi için yoğun bir şekilde ikna turu attığı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Dortmund formasıyla 41 maça çıkan 20 yaşındaki golcü, 41 gol atıp 12 asist yaparak üst düzey bir performans gösterdi.

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!