Son Dakika Haberi | Milli maç sonrası açıklandı! Domagoj Vida'nın koronavirüs testi pozitif çıktı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi | Milli maç sonrası açıklandı Domagoj Vidanın koronavirüs testi pozitif çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2020 00:55

Hırvatistan Futbol Federasyonu, Türkiye maçında 45 dakika oynayan Beşiktaşlı Domagoj Vida'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Haberin Devamı

Hırvatistan Futbol Federasyonu, Türkiye maçının ardından bazı futbolcuların koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Domagoj Vida, A Milli Takım'a karşı 45 dakika sahada kaldı ve devre arasından oyundan çıktı.

Yapılan açıklamada koronavirüs tespit edilen futbolcunun Domagoj Vida olduğu ifade edildi. Duyuruda "Türkiye-Hırvatistan maçının devre arasında Domagoj Vida’nın Covid 19 testinin pozitifi çıktığını öğrenmemiz üzerine Vida'yı oyundan aldık." ifadelerine yer verildi.

Sağlık ekibinin ilk bilgiyi devre arasında aldığı ve bu gelişme neticesinde teknik direktör Zlatko Dalic'in Vida'yı ikinci devre başlamadan oyundan çıkardığı aktarıldı. Açıklamada ayrıca 31 yaşındaki stoper Domagoj Vida'nın salgın prosedürleri gereği ikinci test sonucu belli olana dek izole edildiği ve İstanbul'da kalacağı da bildirildi.

Haberin Devamı

Test sonuçları negatif çıkan diğer kafile üyelerinin İsveç'e hareket edeceği belirtilen açıklamada, Vida'nın yanı sıra bir federasyon yetkilisinin de test sonucunun pozitif çıktığı ancak bu kişinin takımla temasının olmadığı kaydedildi.

Domagoj Vida'nın maçta ve öncesindeki hazırlık aşamasında yakın temasta bulunduğu bazı isimler

Şenol Güneş
Caner Erkin
Mert Çetin
Dorukhan Toköz
Cenk Tosun
Luka Modric
Marcelo Brozovic

 

Misli.com'a üye ol, sanal oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!