Son dakika haberi: Fenerbahçe'de hoca seferi başlıyor! Favori Joachim Löw, sürpriz Jorge Jesus

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: Fenerbahçede hoca seferi başlıyor Favori Joachim Löw, sürpriz Jorge Jesus
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2022 07:00

F.Bahçe Başkanı Koç, adaylarla görüşmek üzere Avrupa’ya gidecek. Teknik direktör konusunda “Bu işler Zoom’la telefonla bitecek işler değil” diyen sarı lacivertlilerin başkanının ilk durağının Almanya ile büyük başarılara imza atan Joachim Löw olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspor’a evinde 2-1 kaybederek zirvenin 17 puan gerisinde kalan Fenerbahçe de başkan Ali Koç teknik adam seferini bugün başlatıyor.

En kısa süre içinde Zeki Murat Göle’nin şu anki görevini tamamlayarak asli işine dönmesi, Fenerbahçe’nin yeni rotasını da anlaşılacak teknik adamın çizmesi bekleniyor.

İLK DURAK LOW

Teknik adam ziyaretlerinde ilk durağın Joachim Löw olacağı tahmin edilirken, önceki gün yapılan basınla sohbetin satır başlıkları arasında Koç’un takımın başına getirmeyi en çok arzuladığı ismin Löw olduğu mesajı çıkarılmıştı.

Koç, ‘Paradan puldan önce yapısal konuları konuşmak istiyor’ diyerek altını çizdiği ismin Löw olduğu tahmin edilirken, ilk durağının bu isim olması kuvvetle muhtemel.

B PLANI BILIC VE JESUS

Ali Koç’un konuşmasının içinden ‘Bu işler zoom la telefonla bitecek işler değil’ demesi de karantina döneminde Löw’le telefona görüşüldüğü ancak ikna edilemediği şeklinde anlaşılırken Koç’un yüz üze görüşmede de olumsuz cevap gelirse rotanın Slaven Bilic veya Jesus olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bilic önceki gün Hırvatistan medyasına ‘ Fenerbahçe’yi reddetmek çok zor’ açıklaması ünlü hocanı imzaya istekli olduğu ve hemen göreve gelmeye hazır olduğu izlenimini vermişti.

Ali Koç’un bugün çıkması beklenen yurtdışı seyahatinde Portekizli teknik adam Jorge Jesus’la da görüşmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!