Son dakika | Göksel Gümüşdağ: İrfan Can Kahveci, Sevilla'ya transfer olabilir

Güncelleme Tarihi:

Son dakika | Göksel Gümüşdağ: İrfan Can Kahveci, Sevillaya transfer olabilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2020 20:17

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, yıldız oyuncuları İrfan Can'ın Sevilla'ya transfer olabileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Göksel Gümüşdağ'dan son dakika transfer açıklaması geldi... NTV'de yayınlanan yüzde 100 Futbol programına katılan Gümüşdağ, "İrfan Can Kahveci, Sevilla'ya gidebilir. Sevilla, İrfan ile çok ilgili" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE MAHMUT VE İRFAN CAN'I İSTEDİ"
Gümüşdağ ayrıca "Fenerbahçe Mahmut'u da istedi, İrfan'ı da istedi ama hiçbirini göndermedik. Mahmut'a sormadık, bizimle olmak istediğini biliyorduk. Doğru bir karar verdiğimiz de ortada" şeklinde konuştu.

HASAN ALİ GELİRSE, CLICHY'NİN ARKASINA OLUR

Gael Clichy’nin Başakşehir’de kalmak istediğini belirten Gümüşdağ, "Clichy'nin sözleşmesi bitti ancak devam etmek istiyor. Şampiyonluk yemeğinden önce Clichy ile konuştuk. Clichy’yi buraya gelmeden önce Fenerbahçe ve Galatasaray da istiyordu. Önce başkanla ve hocayla görüşmek istedi. Tesisleri ve stadyumu gezdi, ardından bana ‘Hayalleriniz ne?’ diye sordu. Böyle bir şeyi ilk defa gördüm" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Gümüşdağ, Fenerbahçe’nin 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım hakkında da, "Hasan Ali'yle ilgili şu anda bir şey yok ancak olabilir. Gelecek oyuncunun Clichy'nin arkasına geleceğini söyleyebilirim" dedi.

 

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

BAKMADAN GEÇME!