Son Dakika | Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin elinde havai fişek patladı! Sızan görüntüye sert tepki geldi...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2020 22:54

Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kaza sonrası ilk müdahale yapılırken oyuncunun hayati tehlikesinin olmadığı, gözlerine aldığı hasarın ise ileri tetkikler sonrasında anlaşılacağı açıklandı. Öte yandan Norveçli futbolcunun sosyal medyaya düşen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Sitenin ambulans görevlisi sosyal medyada paylaşıyor. Arkadaşlar, ayıptır günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var. Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir?" sözleriyle yaşananlara tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması nedeniyle yaralandı.

Patlamada elinden ve yüzünden yaralanan Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui, hastanede kaldırıldı. Derhal tedavi altına alınan yıldız futbolcuda görme kaybı olabileceği, doktorların bu kaybı en aza indirmeye çalıştığı öğrenildi.

Galatasaray’ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Arda Turan, Omar Elabdellaoui’yi ziyaret etmek üzere hastaneye geldi.

Hürriyet

"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili Galatasaray'dan rahatlatan bir açıklama geldi.

Norveçli futbolcunun bilincinin yerinde olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, "Omar’ın geçirdiği talihsiz kazanın ardından ilk müdahalesi yapıldı, uzman doktorların gözetiminde durumu takip ediliyor. Şu an ameliyata alındığına dair haber doğru değil. Bilinci yerinde ve hayati tehlikesi yok." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

"GÖZLERİNE ALDIĞI HASAR İLERİ TETKİKLER SONRASI ANLAŞILACAKTIR"

Sarı kırmızılıların resmi sitesinden oyuncunun durumuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise "Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir." denildi.

Hürriyet

ALBAYRAK: OMAR'IN GÖZLERİNİN İÇİ YIKANACAK

Norveçli futbolcunun sağlık durumuyla ilgili olarak basın mensuplarına konuşan Abdurrahim Albayrak, "Kendisi konuşabiliyor, doktorlara yanıt verebiliyor. Allah beterin beterinden korusun diyelim. Kulüp olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. O bizim canımız, ciğerimiz. İçimize ateş düştü. Sosyal medyaya bir tane resim servis edilmiş. Çok üzüldüm, bunu söylemek istiyorum. Omar'ın gözlerinin içi yıkanacak, bir gözleri yıkansın, netice o zaman ortaya çıkacak." sözleriyle gözlerine aldığı hasarın henüz hangi boyutta olduğunun bilinmediğine dikkat çekti.

FOTOĞRAFI PAYLAŞAN GÖREVLİYE TEPKİ

Haberin Devamı

Öte yandan Norveçli futbolcunun sosyal medyaya düşen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Sitenin ambulans görevlisi sosyal medyada paylaşıyor. Arkadaşlar, ayıptır günahtır. Bu insanın 3 çocuğu var. Böyle bir resmi hangi vicdan servis edebilir?" sözleriyle yaşananlara tepki gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!