Son Dakika: Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'den sevindiren haber! Sarri kararını verdi... - Transfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçeye Vedat Muriqiden sevindiren haber Sarri kararını verdi... - Transfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2021 20:25

Fenerbahçe'den rekor bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan ancak istediği kadar forma şansı bulamayan Vedat Muriqi'nin sarı lacivertli takıma dönmesi gündemde.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında forvet bölgesine en az 1 oyuncu katmayı hedefleyen sarı lacivertlilerde, gündemden düşmeyen isimlerin başında Vefat Muriqi geliyor.

İtalyan temsilcisiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına karşın, gönderilecekler listesinde yer aldığı belirtilen 27 yaşındaki golcü için, bir iddia daha ortaya atıldı.

1 YEDEK YETER DEDİ

Corriere dello Sport'un haberine göre; Lazio'nun başına geçen Maurizio Sarri'nin, santrafor Ciro Immobile'nin dışında takımda 1 yedek golcüye ihtiyacı olduğu belirtilirken Felipe Caicedo ya da Vedat Muriqi'nin gönderileceği iddia edildi.

Haberde, 62 yaşındaki İtalyan teknik direktörün, yaptığı toplantıda kadroda sadece iki forvet oyuncusuna ihtiyacı olduğunu açıkça belirttiği kaydedildi.

Haberin Devamı

SON KARAR SARRI'NİN

Immobile'nin ardından 1 yedek golcünün yeterli olacağını düşünen Sarri'nin, Caicedo ya da  Muriqi'den birinin takımdan ayrılmasına izin vereceği belirtildi.

Her iki oyuncu da Auronzo di Cadore'deki sezon öncesi hazırlık kampında yer alırken takımdan gönderilecek isme kamp sonunda karar verileceği ifade edildi.

2 HAZIRLIK MAÇINDA 3 GOL

Vedat Muriqi, Lazio'nun, Serie D ekiplerinden Belluno'yu 11-0 mağlup ettiği hazırlık maçında 2 gol birden kaydederken bir önceki Top 11 Radio Club karşılaşmasında da 1 gol atmıştı.

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!