Son Dakika | Fenerbahçe'de Ozan Tufan transferi ciddileşti! Resmi hamle sonrası müthiş rakam...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2021 10:26

Fenerbahçe'de milli futbolcu Ozan Tufan'a iki Ada takımı resmen talip oldu. Crystal Palace ve West Bromwich Fenerbahçe'ye ilgi mektubu yollarken Ozan Tufan transferiyle ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Ozan Tufan takımdan ayrılıyor mu? İngiltere Premier Lig ekipleri Crystal Palace ve West Bromwich, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan'a talip oldu.

Sarı lacivertlilerde bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan için Ada'dan 2 takım devreye girdi. Premier Lig'den Crystal Palace ve West Bromwich, milli futbolcu için Fenerbahçe'ye ilgi mektubu yolladı.

Crystal Palace ile West Bromwich Albion'ın milli futbolcuyu transfer etmek için sarı-lacivertli kulüple temasa geçtiği öğrenildi.

Hürriyet

RAKAMI 10 MİLYON EURO YAPTILAR

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan için İngilizler yeniden harekete geçti. Son olarak yaz transfer döneminde sarı-lacivertli takıma teklif ancak bir sonuç alamayan Crystal Palace, bu defa daha yüksek bir teklifle geldi. Sabah'ın iddiasına göre ise; Ozan için yapılan teklif 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Sezon başında da 25 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen ancak kadrosuna katamayan Palace, bu kez 10 milyon euro'luk teklifle sarı-lacivertli kulübün kapısını çaldı. Yönetimin bu öneriye şu anda bir cevap vermediği bildirildi.

YÖNETİM OZAN TUFAN KARARINI VERECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut'un ligin 18. haftasında oynanacak olan BB Erzurumspor maçının ardından bir toplantı yapacağı ve konuyu masaya yatıracağı öğrenildi. Onay çıkması takdirde Ozan Tufan, Premier Lig ekibine transfer olacak.

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!