Son Dakika: Fenerbahçe'de çifte ayrılık! Samatta ve Zanka'nın yeni takımı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede çifte ayrılık Samatta ve Zankanın yeni takımı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2021 16:47

Fenerbahçe forması giyen Mbwana Samatta ve Zanka'nın Belçika temsilcisi Royal Antwerp ile anlaştığı ve iki oyuncunun da Belçika'da olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler - Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan Mbwana Samatta'nın yeni durağı belli oldu.

28 yaşındaki Tanzanyalı golcünün transferi konusunda ilk olarak Fransız ekibi Troyes ile el sıkışan Fenerbahçe, Mbwana Samatta'nın bu transferi kabul etmemesinin ardından Belçika temsilcisi Royal Antwerp ile masaya oturdu.

Belçika basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe ile Royal Antwerp, Mbwana Samatta'nın satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Deneyimli oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından imza atmak için Belçika'ya uçtu.

Öte yandan Fenerbahçe forması giyen bir diğer oyuncu Zanka'nın da Royal Antwerp ile anlaştığı ve Mbwana Samatta gibi transferi noktalamak için Belçika'da olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA RAKİP OLABİLİRLER

Mbwana Samatta ve Zanka'nın Royal Antwerp'e transfer olması halinde UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe, eski oyuncularına karşı mücadele edecek. Belçika temsilcisinde hali hazırda Micheal Frey de forma giyiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!