Son Dakika: Fenerbahçe resmen açıkladı! Ozan Tufan Watford'a kiralandı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2021 12:04

Fenerbahçe'den Ozan Tufan için son dakika transfer açıklaması... Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford’a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford’a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını duyurdu.

İŞTE O AÇIKLAMA

Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford’a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır.
 
Çok genç yaşta formamızı giyen ve çubuklunun başarısı için ter döken oyuncumuza bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.
 
Yolun açık olsun Ozan Tufan.

Hürriyet

WATFORD BU VİDEO İLE DUYURDU

Öte yandan Watford, Fenerbahçe'nin resmi açıklamasının ardından yaptığı duyuruyla Ozan Tufan'ı kadrosuna kattığını ilan etti.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, "Watford FC olarak, Fenerbahçe forması giyen Türk milli orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiraladığımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!