Son dakika: Fenerbahçe, Brighton'a 'Evet' dedi! Ferdi Kadıoğlu imza için yola çıktı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Fenerbahçe, Brightona Evet dedi Ferdi Kadıoğlu imza için yola çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2024 18:50

Fenerbahçe'de devam edip etmeyeceği uzun zamandır belirsizliğini koruyan Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekibi Brighton'a transfer oluyor. Daha önce Ferdi ile anlaşan Brighton, Sarı-lacivertli kulüple de anlaşma sağladı. Fabrizio Romano, transferin detaylarını açıkladı. Milli futbolcu, özel uçakla Londra'ya gitti. Fenerbahçe'den de konuyla ilgili ilk resmi açıklama geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de ve Milli Takım'daki performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu, Sarı-lacivertli kulüpten ayrılıyor.

FERDİ KARARINI ÇOKTAN VERMİŞTİ

EURO 2024'teki iyi oyunuyla Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözle bakılan ve bir süredir transfer görüşmeleri devam eden Ferdi Kadıoğlu, yaklaşık 2 hafta önce Fenerbahçe'ye Brighton ile anlaştığını bildirmişti.

KULÜPLER ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER SÜRÜYORDU

Ferdi'nin kararını vermesinin ardından Brighton ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler sıklaştı. Bonservis bedeli, bonus maddeler, ödeme takvimi gibi konular iki kulüp arasında bir süredir görüşülüyordu.

ANLAŞMA SAĞLANDI! BONSERVİS...

Bugün çıkan haberlerde Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe ile anlaştığı belirtildi. Fabrizio Romano, Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon euro + bonuslar karşılığı Brighton'a transfer olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

TAKIMLA VEDALAŞTI, ÖZEL UÇAKLA YOLA ÇIKTI

Bugün takımla vedalaşan Ferdi, akşam üzeri Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geçti ve kendisini bekleyen özel uçağa bindi. 20:30 itibarıyla uçak havalandı ve Ferdi'nin Londra seyahati başladı. Milli futbolcu, gece saatlerinde Londra'ya indi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gitmiştir.

Son dakika: Fenerbahçe, Brightona Evet dedi Ferdi Kadıoğlu imza için yola çıktı

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇECEK! SACHA BOEY...

Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon euro artı bonuslarla Brighton'a transfer olarak Fenerbahçe tarihinin en yüksek satışlı futbolcusu olacak. Net bonservis bedeli 30 milyon eurodan yüksek olması halinde Ferdi Kadıoğlu, Sacha Boey'i geçerek Süper Lig tarihinin en yüksek satışlı futbolcusu olacak.

FERDİ'NİN FENERBAHÇE PERFORMANSI

2018 yazında 1.4 milyon euro karşılığında NEC Nijmegen'den transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’de 204 resmi maça çıktı. Milli futbolcu, Sarı-lacivertli formayla 18 gol ve 22 asist üretti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!