Son Dakika: Beşiktaş'tan Rachid Ghezzal ve Teixeira açıklaması! "Prensipte anlaştık"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2021 21:37

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Cezayirli oyuncu Rachid Ghezzal'ın transferinde prensip anlaşmasına vardıklarını açıklarken Teixeira'nın da hafta başında İstanbul'da olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılarda Asbaşkan Emre Kocadağ, transferi çalışmaları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ghezzal'ın transferi konusunda A Spor'a konuşan Emre Kocadağ, "Forvet için 2-3 adayımız var. İnşallah kısa sürede takviye yapacağız. Hem Türk futbolunun içindeki durumdan şikayet edip hem de rakip takımın gündemindeki isimlere teklif yapınca pek samimi olunmuyor. Ayrıca Beşiktaş, kimseden de ricacı olmaz. Biz şartlarımıza uyan transferleri yapıyoruz. Rachid Ghezzal için bahsedilen rakamlardan düşük rakamlara konuşuyoruz. Ghezzal ve Leicester ile prensipte anlaştık. İmzaya atılmadan bitti denmez. İmzaya dökülmesini bekliyoruz." dedi.

Brezilyalı futbolcu Teixeira'da da sona gelindiğini belirten Kocadağ, "Alex Teixeira inşallah hafta başında İstanbul'da olacak. Teknik ekibi ve bizleri heyecanlandıran bir transfer. Önceliğimiz, stoper ve forvet. Üzerinde çalıştığımız ciddi isimler var. Bir hafta, on güne bitirmek istiyoruz. Takip ettiğimiz isimler, bu yüzden gecikmiş olabilir. Listedeki ilk isimler olmazsa, alternatiflere yöneleceğiz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!