Son dakika: Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması! 'Transfer teklifi geldi...'

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Beşiktaştan Emirhan İlkhan açıklaması Transfer teklifi geldi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2022 17:36

Beşiktaş Kulübü, genç futbolcu Emirhan İlkhan'a transfer teklifi geldiğini ancak genç futbolcuyla takımda kalması yönünde görüşmelerin devam ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Yeni sezon öncesi Teknik Direktörümüz ile ilgili yanlı ve art niyetli haberlerin ardından şimdi de futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili yanlı ve kasıtlı haberlerden dolayı bir açıklama daha yapmak zorunluluğu doğmuştur.

Futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili transfer teklifi gelmiştir. Yönetim Kurulumuzun futbolcunun takımda kalması yönünde isteği ve tutumu vardır. Futbolcumuzla Kulübümüzde kalması yönünde ısrarlı görüşmelerimiz devam etmektedir.

Bundan sonra yapılacak transfer görüşmeleri de bu çerçevede yürütülecektir.

Kulübümüz için en doğrusunu yapmak için çalışırken, kötü niyetli ve şahsi hesapları olan kişilerin sosyal medyada yaratmaya çalıştığı sözde fırtınaya aklıselim Beşiktaşlıların itibar etmediğini biliyoruz. Bu tarz tavır ve tutumlar, bizi Beşiktaş’a en doğru şekilde hizmet etme kararlılığından alıkoyamaz.

Birlik Beraberlik Sezonu ilan ettiğimiz yeni sezon öncesi bu kötü niyetli ve provokatif amaçlı kişilere en doğru cevabı takımımıza destek olarak vermek üzere taraftarlarımızı bu akşam Vodafone Park’a sezon açılış maçımıza bekliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Haberin Devamı

TORINO'NUN EMİRHAN İLKHAN TEKLİFİ

İtalya Serie A ekibi Torino, Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emirhan İlkhan'ın 4,5 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemek istediğini Siyah-beyazlı kulübe bildirmişti. İtalyan basınında çıkan haberlerde 18 yaşındaki futbolcuyla da anlaşan Torino'nun transferi sonlandırmak üzere olduğu ifade edildi.

Haberlerin yayılmasının ardından genç futbolcunun 4,5 milyon euro gibi bir rakama takımdan gönderilmesine karşı çıkan taraftarlar sosyal medyadan yönetime tepki gösterdi.

Oyuncuyla ve menajeriyle görüşen Beşiktaş, Emirhan'ın takımda kalmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!