Son Dakika: Aytemiz Alanyaspor'da Çağdaş Atan ayrılığı duyurdu! "Gitmek üzere..."

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Aytemiz Alanyasporda Çağdaş Atan ayrılığı duyurdu Gitmek üzere...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2021 20:28

Son dakika haberi... Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Çağdaş Atan, takımdan bir futbolcunun daha ayrılmak üzere olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Medipol Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada bir futbolcularının daha takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

Sözlemesini uzatmak istemelerine karşın oyuncunun takımdan ayrılmak üzere olduğunu söyleyen Atan, "1 sene içinde geldiğimizden beri 8-9 oyuncumuz Türkiye'de büyük takımlarda, belki biri de aday, gitmek üzere olabilir. Yazılıyor, çiziliyor, ben dillendirmeyeyim fazla. Şu anda bizim oyuncumuz, sözleşmeyi de uzatmak istiyoruz. Oyuncu bizden çıkıyorsa bir bonservisle çıkmalı. Bu kadar oyun, bu kadar sistem, oyuncuyu parlatan bir kulüp için bedelle gitmesi gerekiyor oyuncuların. İyi yolda olduğumuzu düşünüyoruz ama kafamızda soru işaretleri var yeni kadro için" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Çağdaş Atan'ın bahsettiği ismin Trabzonspor'un ilgilendiği Siopis olduğu ve Yunan futbolcunun kısa sürede Trabzonspor'la sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!