Son dakika: 11 eksiği olan Beşiktaş'tan U19 formülü! 3 oyuncu İzmir'e çağrıldı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: 11 eksiği olan Beşiktaştan U19 formülü 3 oyuncu İzmire çağrıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2021 12:39

Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam Altay ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta eksik oyuncu sıkıntısı yaşanıyor. Son olarak üst solunum yetmezliği bulunan Montero'nun da kadrodan çıkarılmasıyla Siyah-beyazlı takımda eksik oyuncu sayısı 11'e çıkmıştı. Sergen Yalçın'ın talimatıyla U19 takımından 3 futbolcu İzmir'e çağrıldı. Beşiktaş'ta stoperde bugün 18 yaşındaki Serdar Saatçı görev yapacak.

Haberin Devamı

Bu akşam deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta eksik oyuncu sıkıntııs yaşanıyor. Montero'nun da üst solunum yollarından rahatsızlanıp kadrodan çıkarılmasıyla Siyah-beyazlı takımda eksik oyuncu sayısı 11'e yükseldi.

Siyah beyazlı ekipte Cyle Larin, Welinton, Michy Batshuayi, Rachid Ghezzal, Domagoj Vida, Alex Teixeria, Kevin N’Koudou, Necip Uysal ve Mehmet Topal sakatlıkları sebebiyle, Francisco Montero üst solunum yetmezliği nedeniyle, Valentin Rosier ise kart cezası sebebiyle Altay karşısında forma giyemeyecek.

STOPERDE SERDAR SAATÇI

Kadrodaki üç stoperini de kaybeden Sergen Yalçın'ın stoperde 18 yaşındaki Serdar Saatçı'ya görev vermesi bekleniyor.

Son dakika: 11 eksiği olan Beşiktaştan U19 formülü 3 oyuncu İzmire çağrıldı

Haberin Devamı

U19'DAN 3 FUTBOLCU İZMİR'E ÇAĞRILDI

İlk 11 oluşturmanın yanı sıra yedek oyuncu sıkıntısı da çeken Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın talimatıyla U19 takımında forma giyen 3 oyuncu İzmir'e çağrıldı. Bu oyuncular maça yedek kulübesinde başlayacak. İstanbul'dan sabah yola çıkan genç futbolcular Berkay Vardar, Emirhan Delibaş ve Koray Yağcı, öğleden sonra takımın oteline ulaştı. Takım malzemeleri arasında bu 3 oyuncunun forması olmadığı için en yakın Kartal Yuvası mağazasında üç oyuncu için forma hazırlandı.

Berkay Vardar (2003 doğumlu, defansif orta saha)
Emirhan Delibaş (2003 doğumlu, ofansif orta saha)
Koray Yağcı (2003 doğumlu, forvet)

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Futbol A Takımımız, Süper Lig’in 7. haftasında, bugün saat 20.00’de İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altay ile karşılaşacak.

U-19 Akademi Takımımızın oyuncularından; Emirhan Delibaş, Koray Yağcı ve Berkay Vardar, siyah-beyazlılarımızın Altay maçı kamp kadrosuna dahil edilmiştir.

Son dakika: 11 eksiği olan Beşiktaştan U19 formülü 3 oyuncu İzmire çağrıldı

Son dakika: 11 eksiği olan Beşiktaştan U19 formülü 3 oyuncu İzmire çağrıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!