Son 5 maçından 13 puan çıkartan Galatasaray, Hatayspor'u konuk ediyor! Kazanırlarsa iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Son 5 maçından 13 puan çıkartan Galatasaray, Hataysporu konuk ediyor Kazanırlarsa iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2020 08:52

Kayserispor karşısındaki puan kaybını Rize'de telafi eden Galatasaray, TT Stadı'nda Hatayspor'u konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

GALATASARAY

- 27 şut çektiği, %72 topla oynadığı ve 10 korner kullandığı Kayserispor engelini geçemeyen Galatasaray, Rize deplasmanında da aynı iştahını sürdürünce Mbaye Diagne'nin hat-trick yaptığı mücadeleden 4-0'la galip ayrılmıştı.

- Arda Turan, Ryan Babel, Younes Belhanda ve Okan Kocuk'un koronavirüs karantiları sona erdi ve maç kadrosunda yer alacaklar. Omar Elabdellaoui bu maçı da pas geçecek.

- Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi'nin sakatlıkları devam ederken, hafta arası bir antrenmanda sakatlanan Taylan Antalyalı'nın son idmanda takımla birlikte çalıştığı ve kamp kadrosunda olduğu açıklandı.

- TD Fatih Terim'in kanattan merkeze çektiği Sofiane Feghouli performansını da yukarı çekerken, Falcao'nun yokluğunda Diagne'nin gol yükünü üstlenmesi sarı-kırmızılı taraftarları mutlu etti.

HATAYSPOR

Haberin Devamı

- Ekim ortasında 11 futbolcusu hatta TD Ömer Erdoğan'ın da koronavirüse yakalandığı Hatayspor, tam kabustan kurtuldu diyorduk ki İstanbul yolculuğu öncesi 3 futbolcunun daha Kovid-19 PCR testinden pozitif bulguya rastlandığı açıklandı.

- Sol bek Mesut Çaytemel ve ön libero Abdurrahman Canlı'nın sakatlıkları olduğu belirtilmişti. Sağ bek Strahil Popov koronavirüs karantinasındaydı.

- Son testlerde pozitif çıkan 3 kişiden 2'sinin stoper hattındaki Yusuf Abdioğlu ve Jean-Claude Billong olabileceği söyleniyor.

- Savunmada ciddi eksikleri olduğu gözüken Doğu Akdeniz ekibinde, geçtiğimiz hafta Rizespor karşısında 1 gol 1 asistle oynayan Rayane Aabid'e bir kez daha büyük iş düşecek.

Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Feghouli'nin West Ham günleri! Top kontrol yarışması...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!