Son 16'da Meksika ile eşleştik... Ampute Futbol Milli Takımı maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Son 16da Meksika ile eşleştik... Ampute Futbol Milli Takımı maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2022 13:44

2022 Ampute Futbol Dünya Kupası A Grubu üçüncü maçında Ampute Futbol Milli Takımı, Haiti ile 1-1 berabere kaldı. Ay-yıldızlar son 16 turunda Meksika ile karşılaşacak. Pek çok sporsever de maç tarihine odaklandı. Peki, Ampute Futbol Milli Takımı maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Ampute Futbol Dünya Kupası'nda Ampute Futbol Milli Takımı, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri 4 No'lu sahada Haiti ile karşılaştı. Haiti 15. dakikada Richard Redondo'nun golüyle 1-0 öne geçerken, milliler 23. dakikada Kemal Güleş'in kaydettiği golle yanıt verdi. Mücadelede başka gol olmazken karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Son 16 turuna yükselmeyi bir önceki maçta garantileyen Ay-yıldızlılar, bu sonuçla A Grubu'nu aynı puana sahip lider Haiti'nin arkasında averajla ikinci sırada tamamlayarak Meksika ile eşleşti. İşte, Türkiye-Meksika maçı hakkında bilgiler...

MAÇ NE ZAMAN?

Milliler, son 16 turunda B Grubu’nu 4 puanla ikinci sırada tamamlayan Meksika ile eşleşti.

Son 16 turu karşılaşması 5 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

SON MAÇTAN NOTLAR

Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası A Grubu’ndaki 3’üncü maçında Haiti ile karşı karşıya geldi. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde oynanan mücadeleye Ay-yıldızlılar; Mert Yıldız- Okan Şahiner, Kemal Güleş, Ömer Güleryüz, Savaş Kaya, Muhammet Yeğen, İsmail korkmaz yedilisi ile çıktı.

Karşılaşmanın 15’inci dakikada konuk ekip Redondo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Milliler, bu gole 23’üncü dakikada Kemal Güleş ile cevap verdi ve mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda iki takımda girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1’lik skorla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!