SoÄŸuk mezenin en iyi 10 adresi

Güncelleme Tarihi:

SoÄŸuk mezenin en iyi 10 adresi
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 03, 2009 15:40

Masayı donatan meze çeşitleri uzun bir meyhane gecesinin habercisidir. Sıcak ve soğuk olarak ikiye ayrılan mezenin hası mutlaka günlük yapılır. İçkinin özellikle de rakının en yakın arkadaşı olan mezelerin tazeliği ve lezzeti bir meyhanenin şanındandır. Soğuk meze ayrı bir hüner gerektirir. Sebzelerden, otlardan, deniz mahsullerinden hazırlanan bu mezeler masaya küçük tabaklarda getirilir, paylaşılır ve azar azar yenir. Bu hafta jüri üyelerimize Türkiye’nin en iyi soğuk meze adreslerini sorduk. İstanbul meyhaneleri listeye ağırlığını koydu ama Ege otlarıyla Doğu Akdeniz’in acılı lezzetleri de kendine yer buldu.

Haberin Devamı

                                                            Â

 

        Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!