Real Madrid 3-0 Braga / Maç sonucu

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid 3-0 Braga / Maç sonucu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2023 09:27

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında Real Madrid, Braga'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Arda Güler, bu maçta da süre almadı.

Haberin Devamı

FIFA Kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4’üncü haftasında oynanan Real Madrid - Braga karşılaşmasını yönetti.

Halil Umut Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Eyisoy ile Kerem Ersoy yaptı. Santiago Bernabeu’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Real Madrid, 3-0’lık skorla kazandı.

İspanyol ekibe galibiyeti getiren golleri 27’nci dakikada Brahim Diaz, 58’inci dakikada Vinicius Junior ve 61’inci dakikada Rodrygo kaydetti.

Halil Umut Meler, karşılaşmada bir sarı kart ve bir penaltı kararı verdi. 4’üncü dakikada Madrid’te Lucas Vazquez’e sarı kart veren Meler, 6’ncı dakikada ise Braga lehine penaltı kararı verdi. Topun başaına geçen Alvaro Djalo, penaltıdan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Real Madrid, 12 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Braga ise 3 puanla 3’üncü sırada haftayı tamamladı.

Haberin Devamı

Öte yandan Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Braga karşılaşmasında yedek otururdu. Braga forması giyen Serdar Saatçı da müsabakada forma şansı bulamadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!